Pesedistul Bojin îşi dă cu stângul în dreptul în cazul incompatibilităţii pedelistului...

Pesedistul Bojin îşi dă cu stângul în dreptul în cazul incompatibilităţii pedelistului Alain Rus

7
DISTRIBUIȚI

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, pesedistul Titu Bojin, a făcut, astăzi, o nouă eschivă în cazul consilierului judeţean PD-L Alain Rus, dovedit de PRESSALERT.ro că este incompatibil deoarece este, în continuare, şi administrator în SC Schilift SRL, unde consiliul este acţionar.


Dacă iniţial a anunţat că l-a delegat pe vicepreşedintele Călin Dobra să lămurească situaţia, astăzi Bojin a nominalizat un alt responsabil – secretarul instituţiei Petre Nădăştean. Ba mai mult, preşedintele consiliului judeţean a confirmat haosul din instituţie, afirmând că Alain Rus ca administrator al societăţii ” nu apare în hârtii la noi. Aşteptăm să primim răspunsul de la registrul comerţului”. Lentoarea celor de la CJT nu-i poate fi decât favorabilă lui Alain Rus care a fost propus de preşedintele PD-L Constantin Ostaficiuc, cu care Bojin a declarat că în afara politicii este prieten,  pentru a candida pentru un post de deputat în Timişoara, urmând să fie evaluat şi de comisia de integritate condusă de Monica Macovei.

7 COMENTARII

  1. Buna ziua,
    stimate domnule Botza,va rugam ca incepand cu viitoarele articole sa nu il mai numiti pe Dl. Bojin pesedistul Bojin.
    Va rugam sa il denumiti spagarul Bojin sau incultul Bojin sau buldozeristul Bojin,mincinosul Bojin,hotul si devalizatorul Lugometului,stapanul apelor,etc…
    Daca doriti adunam si semnaturi pentru lucrul asta. :))))))))))))))))))))))

  2. felicitari dlui Boța pentru demascarea acestui parvenit pe nume Alen Rus, va sfatuiesc sa trimiteti comisiei Macovei toate problemele de integritate ale acestui individ si a celorlalti infractori pdlisti,Sanmartinean,Popoviciu,Candea,Lelescu,David, Blaga, toți au făcut afaceri cu statul si s-au imbogatit pe spinarea noastră.

  3. Faceti liniste va rugam. Bojin e la licitatie zilele acestea. Il puteti deranja dupa data de 9 decembrie. Pana atunci va rugam sa comunicati ce contracte vreti sa semnati cu CJT si mai ales cat e comisionul oferit. Aviz firmelor de tipul Construcltim, Tehnoser, AGMAM Tiucca si altele. Despre Alainul Delon pe care il poarta Ostaficiuc puteti sa va informati la pensziunea de la Bietausen

  4. Afara cu toti pdl-istii dde la conducerea oricarei structuri……… ei de acolo mai sug sangele timisorenilor…. Dragos Botza, umilestei, ca ai cu ce ………. Unde este democratia castigata in 1989? Eu locuiesc in cartierul din care a pornit revolta, sunt sociolog de profesie………….. si n-as vrea sa mai vad sange varsat aiurea, sa nu zic altfel……… Cereti-i moartea basescului traian, sau vom iesi din nou in strada si vom ajunge la bucuresti, ca in 1989!

  5. Afara cu toti pdl-istii de la conducerea oricarei structuri……… ei de acolo mai sug sangele timisorenilor…. Dragos Botza, umileste-i, ca ai cu ce ………. Unde este democratia castigata in 1989? Eu locuiesc in cartierul din care a pornit revolta, sunt sociolog de profesie………….. si n-as vrea sa mai vad sange varsat aiurea, sa nu zic altfel……… Cereti-i moartea basescului traian, sau vom iesi din nou in strada si vom ajunge la bucuresti, ca in 1989!

  6. Clara esti cam prost scuze..in plus nu cred ca esti sociolog,…sau dc esti ai urmat cursuri la FF….un astfel de discurs nu ar trebui sa primeasca autorizatie de postare…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.