Candidaţii USL, „unşi” în baia de mulţime de pe Naţional Arena LIVE...

Candidaţii USL, „unşi” în baia de mulţime de pe Naţional Arena LIVE TEXT

2
DISTRIBUIȚI

Național Arena a fost transformată, astăzi, într-o imensă scenă pentru lansarea candidaţilor USL din întreaga ţară. Cu toate măsurile luate de poliţişti, traficul a fost unul de groază , chiar şi coloanele cu antemergător croindu-şi cu greu drum prin „jungla” din zona stadionului. Primul dintre candidaţii USL Timiş care a sosit la Naţional Arena a fost Ion Răducanu. „Bine că am venit şi văd şi stadionul. Foarte frumos, domnule”, a concluzionat acesta. A plecat apoi spre sectorul rezervat candidaţilor. La scur timp au venit să-i ţină companie Sorin Grindeanu şi Maria Grapini, care au mai despicat încă o dată firul în patru pe tema strategiei de campanie. Supravegheaţi discret de Marcel Suciu, contracandidatul lui Vasile Blaga. Rând pe rând au mai venit cel mai „proaspăt” intrat în luptă Petru Andea şi Gheorghe Ciobanu. Cu o oră înainte de începerea oficială a lansării, Naţional Arena s-a transformat într-un furnicar în fierbere. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla ce se întâmplă.

UPDATE 1 Cu vreo jumătate de oră înainte de începerea mitingului au sosit şi candidaţii liberali – Horia Cristian, Cosmin Costa, Petru Ehegarner şi Ben Oni Ardelean. Singurul USL-ist din Timiş care nu a ajuns până acum în sectorul destinat candidaşilor este senatorul Ilie Sârbu.


Ca să nu se plictisească, viitorii senatori şi deputaţi au început să facă fotografii sau să comenteze reacţiile electoratului din stadion. Care, în aşteptarea şefilor USL, s-a relaxat dansând sau consumând popcorn cu 6 lei cutia  şi suc cu 5 lei paharul.

UPDATE 2 Cu o întârziere de 35 de minute faţă de ora anunţată, liderii USL au ajuns pe imensa scena albă din centrul Arena Naţional.

UPDATE 3 Liderul PSD Victor Ponta i-a anunţat pe cei prezenţi la miting că „2012 este anul în care trebuie să mergem până la capăt. Trebuie să ducem schimbarea până la capăt şi nimeni nu vrea ca România să o ia înapoi, spre vremurile guvernării Băsescu – PD-L”. Primul ministru nu l-a uitat pe actualul preşedinte, anunţând că „Traian Băsescu este ultimul comunist al Europei, ultimul securist al Europei”.

UPDATE 4 Crin Antonescu, prezentat de Liviu Dragnea ca „viitorul preşedinte al României”, a recunoscut că acţiunea se doreşte a fi una de forţă pentru că „cine vrea să conducă o ţară ca România trebuie să fie puternic”.

UPDATE 5 În frunte cu Ilie Sârbu, ajuns şi el în sectorul candidaţilor, useliştii timişeni au urcat pe scenă, chiar dacă în spatele lor era o mare de scaune goale. Asta nu i-a descurajat pe candidaţi care i-au salutat cu foc pe colegii de partid care au rămas până la final. Ilie Sârbu a fost la un pas să se împiedice pe tunelul care după în mod normal spre vestiare.

2 COMENTARII

  1. In SUA nu se schimba nimic de decenii in afara oamenilor aflati la conducere – de ce s-ar schimba ceva la noi in fara celor aflati la putere?….
    Politica este circ – pentru ca, sa nu uitam, inca de pe vremea romanilor se stia ca gloata vrea paine si circ….
    Ce-i trist este ca, dupa ce ca nu sunt prea destepti, politicienii nici nu au consilieri destepti (sau, daca au, nu ii asculta…)….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.