Doi condamnaţi pentru omor deosebit de grav, ridicaţi de trupele speciale

Doi condamnaţi pentru omor deosebit de grav, ridicaţi de trupele speciale

1
DISTRIBUIȚI

Trupele speciale al Poliţiei Timiş au descins, în această dimineaţă, la Lugoj pentru a-i reţine pe doi condamnaţi pentru omor deosebit de grav.


Căldăraş Constantin şi Miloşiu Alexandru au fost implicaţi, în 2003, într-o răfuială între două clanuri ţigăneşti din Lugoj, pornită de la o datorie pe care victimele ar fi avut-o la atacatori. Pentru că nu au primit banii ceruţi, cei din clanul Căldăraş au năvălit într-o seară peste cei din familia Micu. În urma bătăii, Adam Micu, de 34 de ani, a murit, iar fratele său a fost grav rănit. Căldăraş Constantin a fost condamnat definit la 20 de ani de închisoare, iar Miloşiu la 15 ani de puşcărie. În această dimineaţă. mandatele de executare au fost puse în executare.

1 COMENTARIU

  1. Căldăraș? Astia sunt putin mai rromi?
    E bine!!! Au mers unde le este locul! Cu toate ca a durat 10 ani!!! Justitia a reusit in 10 ani o condamnare definitiva!!!! Asta e un record mondial!!!! Bravo! Sa va fie rusine!!!!
    Dragi rromi, va doresc o reeducare placuta, sa aveti succesuri( copyright by eba)…deh, dreptul de autor e sacru…. Si ….la mai multi!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.