Pista aeroportului din Timişoara, reparată cu 14,6 milioane lei. Vezi cât durează...

Pista aeroportului din Timişoara, reparată cu 14,6 milioane lei. Vezi cât durează lucrările

5
DISTRIBUIȚI

Conducerea Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” Timişoara a anunţat, astăzi, că s-a semnat contractul pentru lucrările de reparaţii la pista care este într-o stare jalnică. Câştigătoarea licitaţiei a fost firma timişoreană Albix General Construcţii S.R.L. Valoarea totală a lucrării este de 14.617.794,06 lei (echivalentul a 3.208.611,89 euro), inclusiv cheltuieli financiare şi TVA. Durata efectivă a  lucrărilor va fi de 90 de zile. Suprafaţa totală a pistei de decolare-aterizare a Aeroportului Internaţional Timişoara este de 3500 m lungime şi 45 m lăţime, totalizând 157.500 mp, pe care pot opera aeronave de orice capacitate. Prima intervenţie la pistă a avut loc în noaptea de miercuri spre joi.


În următoarele săptămâni vor fi refăcute dalele de beton şi rosturile şi se va pregăti pista pentru operaţiunea de asfaltare. A doua intervenţie va avea loc anul viitor, când, imediat ce vor permite condiţiile meteo, se va aşterne un strat asfaltic. Lucrările se vor efectua pe timp de noapte şi în perioadele fără trafic aerian, astfel încât orarul să nu fie schimbat, iar pasagerii să nu fie afectaţi de aceste operaţiuni. Pe toata perioada lucrărilor, Aeroportul Internaţional Timişoara Traian Vuia va rămâne deschis traficului aerian.

5 COMENTARII

  1. Pai,samartinean cornel-mircea ce-a facut cu banii primiti de la mitici,acele ajutoare(pasageri sub un 1 milion,vrajeala lui ieftina),ca apoi sa revina sa sustina ca prin portile de imbarcare au trecut peste 1,4 milioane de pasageri!?!Pentru aia care confunda platforma cu pista,unde-s banii?Dividentele s-au dus dracu,se zvoneste ca primele din CCM,sunt in „coada de peste”,datorita cheltuielilor nejustificate,facute de echipa inteligenta,a lui nea samartinean,bani papati in primele 6 luni din 2012,cica au fost prime de dezapezile,intre 2.000-7.000 lei!?!Unii mai destepti,aia care nu s-au angajat din fata garii sau din fata parcului botanic,zic ca din taxa de securitate,raportata la acei 1,4 milioane pasageri a lui samartinean,asfaltezi 2 piste de 157.500mp!?!samartinean cornel mircea cand va raspunde de pagubele reale facute unui aeroport international,banii furati cu buna stiinta angajatilor,care n-au nici un amestec in „jocurile” murdare ale politicii?CAND?

  2. Oare cit a fost comisionul pentru aceasta valoare,se zvoneste ca 400.000 eur si iarasi face aia mare idolu.Oare busoi si compania de liberali care il sustin prin ceva sau totul merge la caransebes.Oare nu cu aceiasi firma a mai lucrat la pista si acum 2-3 ani si curtea de conturi a spus de spaga luata si atunci?stam pe receptie

  3. Mai realitatea ori esti bou ori esti idolu, nu se intelege nimic din ce spui, sau ai luat o parte din comisioanele ce cu mare graba se fac.Sau poate vrei rapoartele facute de autoritati poate te regasesti acolo.Mare gasca de hoti sinteti

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.