S-a anunţat când vor avea timişorenii bazin olimpic

S-a anunţat când vor avea timişorenii bazin olimpic

3
DISTRIBUIȚI

Un bazin olimpic la cheie, de asta se vor bucura timişorenii, din anul 2015. Primarul Nicolae Robu a anunţat astăzi că cel târziu săptămâna viitoare vor fi gata pregătirile pentru organizarea licitaţiei pentru construcţia bazinului olimpic, care va fi ridicat din banii Companiei Naţionale de Investiţii, în spatele bulevardului Iosif Bulbuca, înspre strada Podeanu.  Cu o dimensiune de 50 pe 25 de metri, bazinul va fi parte a celui mai mare complex sportiv pe care Robu se laudă că îl va construi în Timişoara şi care va fi unic în ţară.


Marea bază va cuprinde „stadionul Dan Păltinişanu, terenurile de antrenament din vecinătatea sa, apoi baza sportivă numărul doi a Politehnicii, formată din cinci terenuri de fotbal cu iarbă naturală, un teren de mini fotbal cu iarbă artificială unul hadbal şi unul de baschet, patru terenuri de tenis, două bazine de înot din care unul acoperit, o sală de sport pentru tenis baschet şi volei şi sala polivalentă aflată în construcţie cu 2.500 de locuri, plus baza sportivă a Liceului Banatul” a promis edilul şef.  Pe lângă toate acestea, Robu spune că va ridica şi o sală polivalentă a oraşului care va avea 15.000 de locuri, adică un soi de magnet pentru turiştii străini. Întrebat  din ce fonduri va ridica această construcţie edilul şef a lămurit că „bani există pe planetă”.

3 COMENTARII

  1. Inca mai sunt fonduri structurale. Daca se va face curatenie in Primarie, banuiesc ca se vor gasi si persoane capabile sa le acceseze. Spor la lucru dl Robu si asteptam si faptele la tot ceea ce s-a spus.

  2. Nu stiu de udne se va face rost de bani, ca fondurile structurale nu sunt pentru baze sportive.
    Nu stiu nici de ce se intentioneaza construirea unui bazin olimpic – Timisoara nu are traditie in materie de natatie si nici nu a produs campioni la natatie.
    Sa intelegemn ca au fost rezolvate problemele legate de institutiile de invatamant si de cele spitalicesti si acum se trece la lucrurile mai putin importante (sa nu uitam trotuarele si arterele rutiere, totusi)??? …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.