Paradă militară de 1 Decembrie

Paradă militară de 1 Decembrie

5
DISTRIBUIȚI

Timişoara va avea parte de cea mai mare paradă militară de 1 decembrie după Bucureşti, a dat asigurări, astăzi, prefectul judeţului Timiş, Eugen Dogariu.  Nu mai puţin de şapte instituţii, 82 de mijloace auto şi 557 de persoane vor fi implicate în ceremonia de Ziua Naţională a României, de la Timişoara.


Traseul pe care se va desfăşura parada este de la strada Mocsony până în dreptul Universităţii de Farmacie, pe Bulevardul Revoluţiei. Dogariu a explicat că sâmbătă, pe perioada defilării, se va opri şi circulaţia tramvaielor în zonă.  Este foarte posibil ca anul acesta parada să fie animată şi de trei elicoptere, care vor zbura pe cerul Timişoarei, dacă vor fi condiţii meteo propice, a  mai precizat prefectul. Şi pentru ca totul să meargă ca la carte, astăzi,de dimineaţă, în faţa Prefecturii Timiş a avut loc o repetiţie pentru ceremonia care va avea loc sâmbătă, 1 decembrie, de la ora 10.

5 COMENTARII

  1. De banii astia mai bine le achitati restantele la norma de echipare, cu ce va laudati de-i scoateti in strada? Cu tehnica auto care sta din lipsa de combustibil si tinute rupte in fund !

  2. o „tura” cu elicopterul X 3 , ar costa echivalentul normei de echipare pe 1 an 😉 pentru toti cei implicati in „parada” rasilor .de mentionat ca cei ce defileaza in auto si pe platforme,sunt desculti,flamanzi si satui de usl !

  3. e clar ca cei care au scris aceste comentarii nu au tinut o arma in mana in viata lor, nu sunt capabil decat de 10 flotari (si alea incorecte) si multe altele! Bravo Aramatei Romane! La multi ani Romania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.