Primarul Robu i-a dat o indulgenţă secretarului Cojocari în scandalul bani pentru...

Primarul Robu i-a dat o indulgenţă secretarului Cojocari în scandalul bani pentru Poli

5
DISTRIBUIȚI

Întrebat dacă secretarul Primăriei Timişoara va avea o problemă după ce Curtea de Conturi a constatat că municipalitatea a dat şase milioane de euro ilegal Politehnicii Timişoara condusă de Marian Iancu, după ce Ioan Cojocari a acordat viza de  legalitate, primarul Nicolae Robu a dat un răspuns în doi peri.


„Într-adevăr, a fost acel control al Curţii de Conturi, dar domnul Cojocari are dreptul să conteste acele concluzii. Vom vedea după ce se va judeca această contestaţie. Trebuie să respectăm aceşti paşi legali. Oricum, dacă rămâne valabil raportul este mai puternic decât orice control intern”, a susţinut cel care în campania electorală afirma că schimbarea secretarului Cojocari este una dintre priorităţile sale. Nicolae Robu a fost, de asemenea, unul dintre cei mai înflăcăraţi susţinători ai Politehnicii Timişoara şi ai lui Marian Iancu.

5 COMENTARII

  1. Inseamna ca fratii Cristescu i-au cerut robului Robu sa il lase in pace pe uica Jean
    Mai este o varianta uica Jean il santajeaza pe nea Nicu cu actuala scurgere de fonduri in ASC Poli
    Care este mai plauzibila????

  2. Daca subventionarea a fost ilegala, toti cei care au aprobat-o trebuie sa puna mana de la mana si sa restituie banii – este vorba de bani publici.
    Cei care se sparg in figuri pentru Poli sa faca bine sa dea bani din buzunarul propriu, nu al cetatenilor !

  3. Banii-s impartiti de mult, a mâncat si sclavu si brendu si piescele. Nea caisa jean făcea portiile si toți „era” multumiti, de-aici ar trebui sa preia OUCP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.