Robu reclamă o importantă firmă la Protecţia Consumatorului. Află care este motivul

Robu reclamă o importantă firmă la Protecţia Consumatorului. Află care este motivul

6
DISTRIBUIȚI

Primăria Timişoara va merge cu jalba-n proţap la Protecţia Consumatorului. Edilul şef Nicolae Robu a anunţat, astăzi, că va adresa o plângere la OPC împotriva companiei  Enel ale cărei servicii sunt „inacceptabile”. Concret, este vorba despre întreruperile de curent care au ajuns să fie la ordinea zilei, în special în zona de Sud a oraşului, unde iluminatul public este mai nou un lux. Sătul de justificarea că este vorba de o pană de curent, Robu spune că a comandat aparatului primăriei să facă o plângere împotriva companiei.


Şi Poliţia Locală va sta cu ochii pe cei de la Enel şi E-on, pentru că în urma lucrărilor pe care le efectuază lasă un adevărat dezastru, după cum a explicat edilul şef. „Nu aş fi vrut să ajungem aici, pentru că până la urmă sunt companii partenere ale primăriei , dar persistenţa lor în această nepăsare faţă de oraş m-a determinat să iau această decizie. Trebuie să şi investească, să urmărească confortul cetăţenilor, nu numai profitul lor”, a conchis Robu.

6 COMENTARII

  1. Domnul primar are dreptate. In ultima luna, si facturarea s-a facut tarziu …noi primind factura pe 26 oct. cu ultima zi de plata tot 26 oct.Iar ca tapetul sa fie complet !!!!!! si codul de bare a fost gresit, incat bancile nu au pututsa incaseze sumele datorate Enel. Doar la Centrul lor ( caserii in oras nu mai exista …), sau la Posta. Si uite asa….cetatenii au facut „miscare”, plimbandu-se prin tot orasul.

  2. Foarte, foarte bine, va rog adaugati si AQUATIM in fruntea listei pentru OPC, de asemenea firmulitele ce intervin asupra pasajelor pietonale, si le lasa de izbeliste, vezi Circumvalatiunii, de la Kaufland directia Mall.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.