Timişoara, unul dintre cele cinci noduri intermodale din România

Timişoara, unul dintre cele cinci noduri intermodale din România

6
DISTRIBUIȚI

„Unul din mecanismele de dezvoltare cele mai consistente din lume a fost dezvoltarea infrastructurii”, a explicat, astăzi, liberalul Ben-Oni Ardelean.  Conform planului USL, Timişoara  ar urma să devină unul dintre cele cinci centru intermodale România,  care va duce la dezvoltare economică a muncipiului.

Pe lângă autostrăzii ar fi necesară şi o reevaluare a politicii legate de aeroport. „Orice aeroport din lume se dezvoltă nu atunci când face trafic mai mare de persoane, ci atunci când devine un hub pentru anumite companii, la fel cum a fost Carpatair pentru aeroportul din Timişoara. Trebuie să purtăm negocieri pentru a aduce operatori pentru a-şi face reţele aici şi nu e vorba numai de transportul de persoane. Cargo înseamnă logistică şi  locuri de muncă”, a detaliat Ardelean. În viziunea liberalului, pentru o astfel de dezvoltare e nevoie de parlamentari cu influenţă , iar planul necesită între trei şi şase ani de zile pentru a fi realizat.


Ardelean mai spune că un astfel de proiect necesită foarte mulţi bani, pe  care nici consiliul judeţean, nici primăria nu îi au, astfel  că e nevoie de bani de la guvern, bani de la UE şi bani care vin din investiţiile private. Nu în ultimul rând, liberalul spune că se bucură de ce a găsit în programul de guvernare al USL şi promite să le sufle în ceafă liderilor de la nivel naţional pentru ca promisiunile să fie îndeplinite.

6 COMENTARII

  1. Dar du-te tu acasa la tine de acolo de unde ai venit si fa asta acolo ca aici are cine sa faca asta.
    Lasa Timisoara in pace ca avem noi oamenii nostri aici .Acum in campanie ficare spune ce ii trece prin minte . S-au terminat toate subiectele ,promisiunile ?

  2. Este de apreciat interesul dlui Ben-Oni Ardelean pt acest proiect. Construirea unui nod intermodal aici reprezinta un pas important in strategia pentru dezvoltare a transporturilor si economiei la nivel national, nu doar local.

  3. Mi se pare interesanta ideea domnului Ardelean. Vazut in ansamblu acest proiec ar aduce numeroase beneficii Timisoarei unul dintre ele fiind aparitia unor noi locuri de munca! La cat mai multe idei de acest fel!

  4. Toate problemele cu banii vor lua sfarsit, USL va castiga candidatura lejer iar proiectele promise vor fi duse la bun sfarsit. Excelenta ideea dl. Ben-Oni Ardelean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.