Ce funcţii primesc în PP-DD perdanţii Dugulescu şi Barna

Ce funcţii primesc în PP-DD perdanţii Dugulescu şi Barna

6
DISTRIBUIȚI

Membri în Biroul Permanent Judeţean şi coordonatori pe colegiile lor – acestea sunt funcţiile pe care şeful PP-DD Timiş, Adrian Diaconu, mai vrea să le ofere perdanţilor Marius Dugulescu ,colegiul III deputaţi şi Maria Barna, colegiul IV deputaţi. „Funcţiile nu se dau ca o pedeapsă, ci ca o solicitare şi o dorinţă de implicare. În măsura în care doresc să continue pe acest proiect îi primesc pe liste şi în
echipa de conducere cu o minimă implicare, să îşi asume un colegiu pe care s-au implicat.


Dacă îşi doresc să îl coordoneze mai departe îi primesc cu drag. Ca să le dau un colegiu trebuie ca să se implice, trebuie să vină de la dânşii. Acum sunt membri de partid. Dacă am avut încredere să îi las să candideze, am încredere şi acum în ei. Probabil că acum sunt într-o perioadă de introspecţie.  Nu s-au deteriorat relaţiile, dar sunt probabil că va fi greu să accepte din nou rolul de
militant”, a detaliat Diaconu.

6 COMENTARII

  1. diaconu da functii in partid de parca ar fi mosia lui. nu isi da seama ca traseistii astia au vrut doar sa mai roada la ciolan inca 4 ani, in parlament?

  2. ce mai vreti ma ratatilor?….cine dracu va mai doreste in partid ,i-ati inselat pe toti pe unde ati umblat,cine mai are incredere in voi?…..ce daca dugulescu a fost deputat trebuie sa fie si fiul sau?

  3. oare realizeaza ca si-a furat singur camasa?…….a aderat la PNL,dar cind a fost sa voteze impotriva lui BASESCU s-a facut nevazut!!!!cine are nevoie de lasi in partid si de vinzatori?

  4. oare realizeaza ca si-a furat singur camasa?…….a aderat la PNL,dar cind a fost sa voteze impotriva lui BASESCU s-a facut nevazut!!!!cine are nevoie de lasi in partid si de vinzatori?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.