Ce mesaj nu vrea să-i trimită primarul directorului RATT

Ce mesaj nu vrea să-i trimită primarul directorului RATT

2
DISTRIBUIȚI

Relaţia dintre primarul Nicole Robu şi directorul RATT Ioan Goia, ca în telenovele. După ce a oferit gratuităţi pe transportul în comun, fără număr, în campanie electorală, lăudându-se că el a adus bani de la Bucureşti pentru plata arieratelor Colterm şi RATT , fiind de altfel mulţumit de felul în care societatea merge mai nou, Robu s-a sucit azi.  Întrebat dacă este mulţumit de felul în care au circulat
tramvaiele în ultimele două zile, Robu a explicat că „sunt foarte nemulţumit de starea tramvaielor şi de modul în care RATT a reuşi să îşi cureţe liniile de tramvai şi staţiile mijloacelor de transport în
comun de toate felurile de zăpadă”. Desigur, ţapul ispăşitor a fost deja identificat în persoana directorului RATT, care a primit un avertisment, suav, ce-i drept.


„Vedeţi că sunteţi foarte aproape de a recepţiona un mesaj ca cel pe care l-a recepţionat un mesaj ca domnul Barbu. Dacă nu puneţi lcururile la punct, veţi primi mesajul daţi-vă demisia”. Şi, după cum ne-a obişnuit deja, edilul şef a promis că va lua măsuri la RATT, „atunci când va fi momentul”. Ideile primarului nu sunt noi. Aceleaşi promisiuni le făcea şi în campanie electorală, tunând şi fulgerând la adresa lui Goia, care nu e în stare să conducă societatea. Desigur, apele s-au calmat când Curtea de Conturi a revelat că primăria are facturi în valoare de 137 de milioane de lei neînregistate în contabilitate şi că Goia, practic, nu numai că a fost un bun manager, dar a făcut imposibilul.

2 COMENTARII

  1. Domnule Primar…cred ca sunteti cel mai slab Primar pe care-l are USL-ul in intreaga Tara…de cand ati fost ales…nu aveti decat idei putine si fixe…nu stiu ce sens giratoriu, sa mearga taxiurile pe liniile de Tranvai, in conditiile in care abia merg tranvaiele…si sa da-ti afara Directorul RATT…Ponta zicea ca nu vrea sa fie un nou Basescu….Dumneavrastra ce vreti sa fiti????oare stiti?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.