Telpark dispare din 2013, iar ADP se „topeşte” în SDM. Bonus –...

Telpark dispare din 2013, iar ADP se „topeşte” în SDM. Bonus – parcare gratis în ianuarie pentru timişoreni

10
DISTRIBUIȚI

Parcare gratis în luna ianuarie pentru toţi posesorii de abonamente Tel Park – este cadoul primarului Nicolae Robu către cetăţeni pentru că ADP nu s-a ocupat cum trebuie de deszăpezire şi pentru că directorul Liviu Barbu  nu a reacţionat la  solicitarea de a demisiona pentru că nu a deszăpezit nici măcar în faţa sediului.  Întrebat dacă nu este supărat că a fost ignorat, Robu a explicat că totuşi mesajul lui a avut un efect.  „Ştiţi cele trei viteze – încet, încetişor şi pe loc. După mesajul meu, ADP a ajuns la încet, deci nu e rău”, a lămurit edilul şef.

Demisia lui Barbu nu mai este o preocupare pentru Robu.


Asta pentru că acesta a anunţat, astăzi, că din luna ianuarie SDM va absorbi ADP şi Tel Park se va desfiinţa.  „Nu vor fi concedieri, se va prelua tot ce există, iar funcţiile de conducere la vârf vor fi declarate toate vacante şi se vor organiza concursuri pentu ocuparea lor. Am luat această decizie pentru că de-a  lungul timpul starea la ADP şi la SDM nu este una cu care să putem fi mulţumiţi. La ADP a fost, după părearea mea, o proastă gestiune a domeniului public, venituri mult sub nivelul a ceea ce s-ar fi putut încasa, servicii necorespuzătoare, costuri de funcţionare mari, astfel încât pe o perioadă de 8 ani cât am făcut analiza consiliul local a avut dividende în valoare de un milion de lei.  Nu sunt mulţumit de modul în care SDM îşi face datoria cu ocazia desăpezirii, dar am constat şi că în anumite licitaţii nu ştiu să îşi întocmească ofertele astfel încât să fie competitivi  sau poate nu pot.  Interimatul până la concurs va fi asigurat de către cei care conduc SDM”, a mai lămurit Robu.

10 COMENTARII

  1. parcare gratis in ianuarie………………………………………………si dupa aia ce o sa se intimple… platim parcarea la SDM?

  2. Cel mai bun lucru facut de Robu pana acum !La fel ar trebui procedat si cu celelalte „uscaciunii „,gestionate de primar :Colterm dar mai ales adunatura de la pol locala !

  3. sa traiasca domnu Derector BARBU, fost prefect de timis si participant luptator tzaranist la rivolutie.
    daca cumva domnu robu va indrazni sa-l schimbe sa stitz ca iesim toata timisoara in strada. si-o sa fiii vai de voi.

  4. platim platim dar sa stim ce reprezinta acesti bani,pana acum am platit un serviciu si am primit o mizerie,degeaba platim ca in centru nu gasesti un loc de parcare sa dai cu tunul si tot in parcari private cu taxa pe ora ajungem….si atunci intrebarea mea fireasca este de ce sa mai platim taxe aiurea pt o firma sau alta cu angajati aiurea care sunt platiti probabil tot din banii nostrii….bravo si la mai mare…si inca ceva strazi din cartiere marginase care nu sunt asfaltate dar la primarie figureaza ca asfaltate ?! cine a papat banutii aia?????? intreb si eu …ca omul desi toata lumea stie raspunsul…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.