Fostul senator PD-L Borza şi-a preluat funcţia de consilier personal al primarului...

Fostul senator PD-L Borza şi-a preluat funcţia de consilier personal al primarului liberal Robu

10
DISTRIBUIȚI

Fostul senator PD-L Dorel Borza a apărut oficial, astăzi, la prima sa acţiune în noua calitate de consilier personal al primarului dorel borza fularliberal al Timişoarei, Nicolae Robu.


S-a oficializat acum ce s-a discutat încă din perioada alegerilor locale când Borza şi-a exprimat susţinerea publică pentru candidatul USL la funcţia de primar, dar a rămas în Senat până la încheierea mandatului. Prima zi de lucru a lui Borza a fost joi, când şi-a ocupat biroul care i-a fost pregătit dinainte. Borza a fost viceprimar al Timişoarei, iar acum ca şi consilier personal al lui Robu se va ocupa de problemele de infrastructură, după cum a declarat, astăzi, pentru PRESSALERT.ro.

10 COMENTARII

  1. In sfarsit unu care pricepe despre ce-i vorba in orasul si in primaria noastra…..au cam pus-o pupimcuristii lui Robu ,cu Borza nu le merge

  2. Asta a fost la pdl? Ce naiba cauta la primarie? Consilier personal? Se pare ca „dragostea invinge”!
    Sunt multi oameni care stiu administratie, tineri, nu „morcovarii” astia, care sunt tot timpul la ciolan!!!!
    Ce dracu, nu mai scapam de fraieri?! Chiar nu sunt oameni normali in orasul asta? Eu zic sa-l aduca si pe Oancea, pe Mot( ala de pe vremea lui Pingelica), pe Bertea, …..ca sa fie fauna completa!!! Gradina zoologica fara garduri!!!!!!!!!!!
    Vai mama noastra!!!!
    Ave chicken!!!!

  3. domnu’ Archibald
    sa traitz!
    sa-i spunetz lu dom’ Borza, sa deie banii ‘napoi la statu roman, fo 350.000 marci pe care i-o luvat de la tzigani pe casa din bv. Diaconovici loga pe care o primit-o MOKA de la Primarie cu complicitatea penala a lu cojocare, miut, ciuhandu, cica in baza legii 112/1995. huooooooooooooo banditilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    io tot sper sa intre pe fir procurorii profesionisti de la DNA si controlorii cinstiti de la Curtea de conturi sa faca lumina odata in MEGAHOTIE cu locuintele de la Legea 112/1995 date ILEGAL si MOCA la tot felu’ de judecatori, procurori. politisti(fosti militieni) si lideri de partide.(vreo 300 de cazuri asemanatoare d.p.d.v. penal). deci, cercetati, judecati, condamnati si obligati sa restituie banii incasati speculativ, iar locuintele respective sa reintre in patrimoniul primariei si sa fie vandute la licitatie la pretul pietii. Sa vedeti domnu’ Robu (daca nu sunteti pe laba cu talharii)ce lucruri frumoase ati putea face pentru Timisoara cu banii respectivi. ati ramane in istoria locala! Iar consileru’ dvs. acel chirila cu mufa porcina sa va explice cum dracu’ de s-o imbogatzit incredibil pe leafa de bugetar cu mosie, lac si herghelie la giarmata?????????????????????

  4. @ GOGÂIE
    Corect, amplu,documentat…Sa traitz!!!!
    Pai, sa-i facem o ‘campanie’ fara mash-uri si bannere, lui MAGAHOTUL de propietar de pe CD Loga….why not?
    Chirila, cu „mufa porcina”, lovelly, rima de mori,nu haiku decalat, e baiatul cu pantaloni colorati de la Acvariu? Ala ce tine surubul pentru „vreo 4 ani”?
    Cunoastem specia, fost doi si-un sfert….adica, din „servicii”…bugetar cu leafa fixa si care acum are herghelie???? Sa mor pe carne de porc, cum zic baietii aia cu …BMW X5, scuze X6!!!!
    Ave chicken!

  5. Doar bani si iar bani il intereseaza pe Robu , bineinteles ca Borza a venit cu ,, Borzestii” sai care pot supravietui doar la ciolan , in rest mai nimic , nu mai contam , nu mai conteaza oameni din organizatiile care au muncit pentru PNL , mult invocata meritoicratie a lui Robu inca odata sa dovedit a fi un foc de paie, asemenea caracterului sau de intelectual santazist.

  6. dom archibald,
    sa traitz!
    si sa mai spune (scuzatz dezacordioanele gramaticale da’ io am fekut shicoala in jermania!)domnu borza de afacerile cu terenuri si cum o castigat bani multz in combinatie cu ceaua ruda di’a lui, mare pedelist sef(cel putin asa se dedea iel!)pe nume stan ionica. ca or fentat si primaria si fiscu. si se mai spune dom’ borza cum l-o agiutat pi fostu deputat munteanu (acu repauzat intr-u domnu’) sa primeasca ilegal si moca un apartament splendid la ultimul etaj din blocu materna(cu vedere la piata operei si la terenul „cumparat” tot moca de catre alt repauzat…stirbu!?). apartament pe care fi’ertatu’ munteanu l-o vandut, dupe numa’ catziva lune pe bani grei tot unui…domn romanes. ce coincidenta dom’le! adica tot unui domnule romanes tzigan.trailorai (adicatelea se treiasca al noshti)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.