Valeriu Tabără a anunţat că se retrage din politică

Valeriu Tabără a anunţat că se retrage din politică

8
DISTRIBUIȚI

Fostul ministru al Agriculturii, pedelistul Valeriu Tabără, a anunţat, astăzi, că se retrage din viaţa politică. De pe patul de spital, după accidentul grav de săptămâna trecută, Tabără a susţinut că „voi rămâne, probabil, în viaţa publică, dar cred că pe partea ştiinţifică. E normal să ai un regret, când ştii că de fapt ţi-ai făcut datoria.


Cred că nimeni nu îmi poate reproşa ceva. Restul sunt bătălii electorale, dar la adresa mea personală nimeni nu poate să îmi reproşeze ceva”. Cu toate că a pierdut bătălia pentru un nou mandat de deputat, fostul ministru a prezis că „este un moment în care românii, probabil, se bucură, alţii reflectează, dar după aceea cred că toţi vor intra pe gânduri. Sunt multe lucruri de făcut în această legislatură, în primul rând numărul acesta foarte mare de parlamentari va permite o elasticitate a activităţii parlamentare. Cred că disputele politice vor continua”.

8 COMENTARII

 1. da domnule ex ministru…v-ati facut datoria…a-ti adunat la Apia Timis toti parvenitii,cu toate neamurile…l-ati facut pe Faur director general,care pe nevasta a pus-o sefa la Serviciul Informatic la Bucuresti…pe Miclut l-ati pus director la Apia Timis…care pe nevasta din profa,a facut-o conslier prin promovare rapida…ca de..era desteapta tipa…si desi avea biroul la Jimbolia,era toata ziua la Mall la Tm…pe fratele purtatoarei de cuvant a Pdl Timis ,care nu stie sa lege 2 cuvinte l-ati angajat consilier…si pot sa scriu o pagina cu cate neamuri intre ei sant la Apia Timis…asa ca mai ganditi-va…

 2. Stimate Domnule Tabara,nu cred ca ar trebui sa renuntati la politica.
  Esecul ARD nu s-a datorat dumneavoastra ci d-lui Basescu.
  Din punctul meu de vedere ar trebui sa continuati,deoarece Romania are nevoie de oameni cu experienta si bun simt.
  Eu nu sunt membru PD-L si nici macar nu ii simpatizez,ba mai mult,am un dispret total fata de Udrea,Boureanu,Anastase,Oltean,etc…
  Dar va apreciez pe dumneavoastra deoarece conteaza omul si nu culoarea politica.
  Stimate domnule Tabara,va doresc insanatosire grabnica si toate cele bune.
  Nu uitati ca un invingator este definit de timpul in care se recupereaza dupa un esec.
  Toate cele bune.

 3. dupa douazeci de ani de politica „perversa”,este printre putinii care a iesit CURAT,NEPATAT si cu capul sus din politica romaneasca ! BRAVO Domnule Tabara Valeriu pentru cariera politica !Insanatosire grabnica si in totalitate ,toata STIMA !

 4. Sa fiti sanatos, domnule profesor! Va doresc sa fiti acelasi om ca inainte de accident,sa fiti si sa ramaneti omul pe care-l stiu.
  Societatea asta are nevoie de dumneavoastra ca profesor! Politica asta e prea murdara si nu v-a adus decat necazuri. Scoala e locul unde va sta cel mai bine!
  Sanatate!!!!

 5. referitor la primul cometariu cu apia, e perfect adevarat dar cuvintele sun prea frumoase. La apia s-a format o haita de escroci si parsivi in frunte cu dir micluta care si-a facut o o obisnuinta sa-si imparta subventii sotiei, cumnatiilor, nepotiilor si din cate am inteles a parasit pdl si pe tabara (doar cu , carnetul de partid) si a trecut in barca psd-ului. Sper ca domnul Bojin, pe care l-am votat in iunie, sa-si dea seama de caracterul acestor lepre pdl=iste si sa ne scape de ele ca de aceea am votat schimbarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.