Lecție de mâncat sushi de pe trupul unei femei goale

Lecție de mâncat sushi de pe trupul unei femei goale

5
DISTRIBUIȚI
<


p>Erotică, gastronomie, petrecere – acestea au fost ingredientele unei nopţi speciale de joi la Eve Fashion Lounge, în Timişoara, unde bodysushi1cei interesaţi s-au delectat cu un veritabil Body Sushi. Diversele tipuri de sushi înfăşurate în foi de alge marine presate şi celelalte ingrediente au fost aşezate cu mare grijă pe trupul unei femei goale, iar delicioasa mâncare a fost servită şi savurată pe deplin de către cei care au ales să-şi petreacă seara în clubul timișorean. „Platoul” inedit le-a atras curiozitatea mai ales femeilor, care au servit politicos celebrul afrodisiac „pe viu’. Meniul serii a fost completat cu beat-urile amestecate cu o deosebită savoare de către DJ Beni, iar ospăţul cu minunea bucătăriei japoneze – sushi-ul, a fost unul memorabil.

5 COMENTARII

  1. da’ daca in timpu’ aista ca cand unu manca di pi ombilicu’ si tzatzili aleia, altu’ i-o trage la fofo sau ma rog…la ochiu maro ce parere avetz? excitant nu’i asha???????

  2. am zuitat sa spui cieva. da’ nu-i in regula ceaua. ca zdreantza aia trebe sa fiii fara chelotz si ieventual scoicili si icrele sa fiii dipuse si coloshia pi …buzale di…gios…shtitz la ce ma refier, nu???????????
    ar fi grozaaaaaaaaaaaaaaaaaaav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    mama mea. ce-o agiuns tzara asta! unde ieshti nea’ nicu sa pui baietzii cu pulane sa trimita pi zdrentzele astea toate, adica si cu*rvili cu mancarea pi buric, shi pi nenorocitzii ashtia di la*bagii care se dedulcesc la asemenea porcarii. canceru’ sa va manca.

  3. ce mufe de oligrofeni avetz totz ashtia care va destrabalatz in halu asta porcesc. ce canale ash construi io cu voi. ca daca va-sh luva la bani maruntz totz vi-s pui de HOTZI care atz devalizat Romania dupe asha zisa revolutzie. sa va manca canceru’ de nenorocitz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.