Negocierile pentru cumpărarea Casei Muhle, respinse de CLT

Negocierile pentru cumpărarea Casei Muhle, respinse de CLT

4
DISTRIBUIȚI

Proiectul prin  care primarul Nicolae Robu era mandatat să negocieze cu  proprietarii Casei Muhle cumpărarea imobililui a picat, astăzi, la casa muhleşedinţa consiliului local. Ca urmare a faptului că actul elaborat de consilerii PNŢCD Bogdan Herzog şi Flavius Boncea nu a trecut, negocierile pentru cumpărarea Casa Muhle de către autorităţile locale nu vor mai avea loc. Edilul şef a explicat că „se merge mai departe cu acţiunile care deja au fost iniţiate, respectiv începerea unei proces civil şi aşteptarea ordonanţei preşedenţiale prin care proprietarul va fi obligat să readucă clădirea la starea iniţială, care ar trebui să se dea mâine”. Totuşi, Robu spune că în cazul în care sub presiunile exercitate de duritatea demersurilor  iniţiate de autorităţile locale proprietarii vor dori să negociereze „vom discuta, dar dacă sumele sar de ordinul celor pe care suntem dispuşi să le pătim,  ne vedem de ale noastre că avem ce face cu timpul”.

Şi, cu toate că era la masă cu şeful său, viceprimarul Dan Diaconu a clarificat încă o dată că el nu cosideră că negocierea pentru cumpărarea Casei Muhle  este un demers oportun şi că, mai mult de atât, ar intra în contradicţie cu demersurile deja întreprinse.


Şi exproprierea rămâne o variantă la care autorităţile ar putea apela în funcţie de cum decurg lucrurile în următoarea perioadă de timp. Consilierul PNŢCD, Adrian Orza a atenţionat că pentru a transforma casa în muzeu şi pentru a cere exproprierea în instanţă în acest temei este necesar să se probeze că doar aici se poate construi un muzeu al florilor în Timişoara.

4 COMENTARII

  1. Chiar nimeni nu se intreaba de unde au rromii atatia bani,pentru toate imobilele din centrul Timisoarei? Chiar asa de greu e sa-ti pui aceasta intrebare?

  2. bey ala caretz zici „un temeshorian”
    de unde avem noi tziganii banii? pai noi am muncit cu intreaga famelie pe rupte in Jermania la capetalishtii si esplotatatorii aia de nazistisi dai-a aviem ioroi multz. nu ca sefii vosti dicisha din romania care sor imbogatzit din furat de la stat prin diferite metode. io stiu numa catziva la temeshoara care o primit Ilegal si Moca de la domnii ciuhandu cojocare si miut case la lejea 112 (dalea nationalizate) si pe care urgent lior revindut pe sute de mii de(marci) ieuro la tziganii nosti( ca domnii ostaficiuc borza munteanu petre petrisor si mult mult altii. si nu mai vorbesc de fabricile si terenurile „cumparate” pe doi lei de tot felu de smecheri de partid. sau afacerea acvariu din piata operei. oare cine si cat o furat din banii statului haiiiiiiiiiiiiiiii? am auzit ca unu stirbu mare leberal o facut tot shmenu ala cu ajutoru”dezinteresat” a lu dom sipos si dom ciuhandu!
    asa ca sa face domnule un temeshorean ciocu’ mic si sa nu te maie iei de rromii nostii ca o sa ai diaface cu comesia de descremenare si ajungi la puscariii. ando bul dasto mui

  3. …vad ca arestati multi romani pt evaziune fiscala dar ce faceti cu tigani care sint plini de bani DULCEA ,VISINEL ,GRADU de pe str. LOGA NR 8,STANCU BARONITA si altii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.