Pedelistul Popoviciu se laudă că a luptat „ca ursul” să-l sprijine pe...

Pedelistul Popoviciu se laudă că a luptat „ca ursul” să-l sprijine pe Robu. Vezi la ce post visează

4
DISTRIBUIȚI

Deputatul PD-L Alin Popoviciu a oferit detalii picante legate de modul în care el consideră că a făcut “armată” cu edilul şef  press_conferinta_pdl_popoviciu_TS0001Nicolae Robu, marţi,  când acesta s-a dus la Bucureşti să semneze proiectele pentru Timioara.  Aşa cum anticipa de ieri Robu, pedeliştii au tunat şi fulgerat la adresa bugetului pe anul 2013 în care nu sunt cuprinse proiectele pentru Timişoara. „Am discutat cu parlamentarii de la USL. Mă băieţi, sunt nişte priorităţi pentru Timişoara, bănuiesc că semnaţi amendamentele pe care le facem noi, eu şi cu Cornel  (n.r. Cornel Sămărtinean, deputat PD-L Timiş) Sper că nu am surprize. Nu am mai dat de unu, fugeau de mine ca de…”, a povestit, cu aplomb, Alin Popoviciu.

Legat de deschiderea de care se bucură edilul şef  la Bucureşti, Popoviciu a lămurit că „vă explic de ce domnul Robu v-a transmis ce ştia. Pentru că m-am întâlnit cu el marţi. Parlamentarii dumneavoastră nu vor să semneze niciun amendament din proiectele care sunt literă de lege am făcut noi amendamente pe cele 13 lucruri pe care le-ai cerut.


Ce fac parlamentarii? Fug de mine că nu au voie să semneze!  Ce faceţi? Ce se întâmplă cu spitalul de copii, nu aveţi niciun proiect în bugetul pe 2013? Atunci i-am spus că vă dau termen până joi, la ora 14.00, la conferinţa de presă în care să mai cuprindeţi ceva, rugaţi-i să vă dea ceva, că altfel e nasol de tot. Trebuia să spună că “PD-L mi-a dat termen. M-am dus la Bucureşti aiurea şi am mai luat şi doi consilieri cu mine”. Când s-a lăudat că vorbeşte cu domnul Dragnea, acesta era la plen, înăuntru, în plen unde se discuta ordonanţa cu pensiile, ca să înţelegeţi câtă deschidere are Timişoara la Bucureşti”. La final, Popoviciu  a conchis că „vreau să îi aud că recunosc. Ori ne spun că au minţit ca să obţină voturi, ori că nu pot să facă ce au promis. Sunt toţi o apă şi un pământ, vă rog să verificaţi activitatea politică. Eu luptam ca ursul şi eu am copii, şi nevastă, şi am probleme cu ea că sunt mereu la Bucureşti, nu ca alţii”.

După ce a aflat că Nicolae Robu ţine briefing-uri  cu presa în fiecare zi, Popoviciu a găsit soluţia salvatoare pentru ziariști. „Să facă teleconferinţa din aia, pe telefon. Nu trebe să vă mai mişcaţi.  E secretara lui, care face programări,  e mult mai simplu aşa, fiecare stă la locul lui şi află ce vrea. Îl ajut eu gratis”, și-a revărsat deputatul generozitatea. Și nu s-a oprit aici: „daţi-i un sfat. Dacă vrea să se mişte mai bine, să mă ia pe mine consultant”. Atenţionat de PRESSALERT.ro că singurul post pe care mai poate candida la primărie e cel de city manager, pentru că restul de patru funcţii de consilieri sunt ocupate, Popoviciu a declarat că „ce e aia?  Poate eu primar şi el city manager”.

 

4 COMENTARII

  1. ATI VOTAT TOATE SCANDURILE USL CU SCOPUL CA BUCURESTIUL VA DA BANI TIMISOAREI,UITE CA AU DAT MU!E EXACT CUM A DAT PSD-UL 15 ANI,ADICA ALUP IN BRATE ! CAND AM SPUS IN CAMPANIE CA BOC A FINANTAT CEL MAI BINE ORASUL SI JUDETUL,TOTI SPALATII PE CREIER DE ANTENELE VARANULUI AU SARIT CA DESCREIERATII,ACUM LUATI SI SERVITI MU!A USL-ISTA !

  2. ATI VOTAT TOATE SCANDURILE USL CU SCOPUL CA BUCURESTIUL VA DA BANI TIMISOAREI,UITE CA AU DAT MU!E EXACT CUM A DAT PSD-UL 15 ANI,ADICA ALUP IN BRATE ! CAND AM SPUS IN CAMPANIE CA BOC A FINANTAT CEL MAI BINE ORASUL SI JUDETUL,TOTI SPALATII PE CREIER DE ANTENELE VARANULUI AU SARIT CA DESCREIERATII,ACUM LUATI SI SERVITI MU!A USL-ISTA !

  3. unde-s domne` banii pt spital? unde-s domne banii de care spunea robu ca o sa curga garla daca vom avea usl in toate si in tot? da, reusim????? ce ati reusit ma? sa ajungeti in parlament si cam atat!! traiasca imunitatea!!!
    robule!! vrem sa vedem ce ai de spus

  4. Alin Popoviciu minte de ingheata apele, nu am nicio indoiala in aceasta privinta. Ar trebui ignorat, dar ticalosia merita prezentata si amendata fara mila.
    In perioada guyernele boc, Timisoara nu a primit bani – de aia plangeau si Ciuhandu, si directorii de la deconcentrate.
    Stadion de zeci de milioane de euro s-a construit la Cluj, nu la Timisoara…
    Acum Romania trebuie sa faca economii ca sa acopere gaurile lasate de Boc & gasca – cu capacele de WC de 500 euro bnucata (30 bucati!) cumparate de ministerul Lenutei, cu terenul de 6 milioane de euro (400 mp) cumparat de Ministerul Educatiei la marginea Brasovului in 2010 ca sa construiasca nu-stiu-ce (dar nici macar nu l-a imprejmuit, ca de construit nu s-a construit acolo nimic…)….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.