Şoferul unui Volkswagen a intrat într-o Skoda în care erau doi copii

Şoferul unui Volkswagen a intrat într-o Skoda în care erau doi copii

1
DISTRIBUIȚI

Pasagerii unei Skoda Suberb, printre care și doi copii, au scăpat doar cu o sperietură după ce un Volkswagen Golf a intrat în ei. Accidentul accident punctele cardinales-a petrecut, astăzi, la amiază în intersecția de la Punctele Cardinale din Timișoara.


Șoferul VW-ului, care venea dinspre Take Ionescu, a intrat pe roşu şi a lovit din laterală în partea din faţă Skoda care tocmai plecase de la semaforul de pe strada Popa Şapcă. Impactul a fost violent, airbag-urile Golf-ului sărind, iar Skoda având roata din partea stângă faţă distrusă. Din fericire nimeni nu a fost rănit pentru că toţi aveau centură de siguranţă. Traficul a fost îngreunat în zonă până a sosit un echipaj de la Poliţia Rutieră. Şoferul Volkswagen-ului a recunoscut în faţa agenţilor că este vinovat de producerea accidentului. Ambii şoferi aveau alcoolemia zero. Circulaţia a fost îngreunată şi mai mult din cauza şoferului unui autobuz care a blocat toată intersecţia, încercând să treacă cu orice chip pe lângă locul incidentului.

1 COMENTARIU

  1. la inceput dupa ce au semaforizat intersectia se intimplau foarte multe accidente, pt ca multi berbeci treceau pe rosu. dupa scurt timp, dupa schimbarea temporizarii, trebuie sa treci la 5 secunde dupa ce se face rosu pt a mai surprinde pe cei de pe popa sapca care pornesc pe verde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.