Un bărbat a protestat pe un stâlp lângă o reclamă a unui...

Un bărbat a protestat pe un stâlp lângă o reclamă a unui cabinet de psihologie. Vezi mesajul perfect pentru demonstrație

0
DISTRIBUIȚI

om pe stalp

Un protest, care s-a transformat într-o întâmplare demnă de emisiunile de umor, a avut loc ieri după-amiază, autorul acestuia fiind un specialist într-ale revoltelor inedite, în public. Bărbat s-a căţărat pe un stâlp din faţa Primăriei Petroşani pentru a protesta faţă de condiţiile în care locuieşte împreună cu familia însă greva lui spontană a devenit haioasă pentru trecători după ce au citit reclama de pe panoul publicitar, montat pe stâlpul ales pentru protest: „Majoritatea oamenilor sunt înnebuniţi după noi” – Cabinet Individual de Psihologie.


Nu ştim cât de încântat este bărbatul de cabinetul individual de psihologie, însă o programare nu i-ar strica. Protestatarul este cunoscut de autorităţi pentru manifestările de acest gen. Cămăruţa în care locuieşte împreună cu soţia şi cei trei copii a devenit prea mică pentru Viorel Popa, zis „Ureche”, mai ales după ce a consumat şi nişte băuturi alcoolice. A dat o tură prin primărie ca să îşi expună nemulţumirile şi, pentru că primarul nu era disponibil, s-a gândit să îl aştepte căţărat pe un stâlp de iluminat public, situat vizavi de sediul instituţiei. Poliţiştii locali s-au chinuit să îl convingă să se dea jos de acolo, dar în zadar: bărbatul cerea să vină primarul la discuţii! Omul s-a potolit numai după ce primarul a ajuns în zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.