Antrenorul „urșilor” de la Timba, înaintea meciului cu Sibiu: “Încercăm să speculăm...

Antrenorul „urșilor” de la Timba, înaintea meciului cu Sibiu: “Încercăm să speculăm slăbiciunile”

0
DISTRIBUIȚI

timba pitesti 1 (12)

Baschetbaliștii de la Timba au sâmbătă un meci important pentru consolidarea locului 13, contra celor de la CSU Sibiu. Ardelenii vin după o serie de jocuri bune, printre care și o victorie asupra celor de la BC Timișoara, dar cei de la Timba sunt încrezători că pot obține un nou succes la Timișoara.

În ultimul meci, sibienii au pierdut la doar un punct cu Gaz Metan Mediaș, la scorul de 75-74. Matemtic, echipa din Sibiu nu este în continuare scoasă din lupta pentru play-off. Adversarul de sâmbătă are 37 de puncte și este pe locul nouă și din jocul bun din ultimele etape, e clar că echipa pregătită de Miodrag Perisici încă mai speră la locul opt. ”Încercăm să câștigăm ca și în fiecare meci pe care îl jucăm. Sperăm să reușim să facem un joc mai bun, pentru că ne-ar prinde bine în perspectiva jocurilor care urmează, pentru că apoi jucăm la Ciuc și ne-ar ajuta foarte mult o victorie.


Cred că Sibiul în momentul de față joacă mai bine ca și echipa din Pitești, vine după câteva jocuri foarte bune. E o echipă mai greu de abordat, dar încercăm să speculăm slăbiciunile fiecăreia și să profităm de armele noastre”, a declarat antrenorul Bogdan Murărescu.

Timba își dorește să termine sezonul regulat pe locul 13, pentru un parcurs cât mai accesibil în play-out. Până atunci, mai sunt cinci partide, cu meciul de sâmbătă, iar ”urșii” își doresc o victorie pentru a evita ca Farul Constanța să îi mai ajungă din urmă. ”Depinde doar de forma pe care o vom avea noi la ora meciului. Jucătorii au început să se înțeleagă mai bine între ei, au început să înțeleagă rolul ce îl au în teren. Cred că pe noi e presiunea mai mare, pentru că noi chiar avem nevoie de victoria asta, să stăm liniștiți și să depindem doar de noi până la final. Vrem să facem a șaptea victorie, legată cu o victorie la Ciuc, atunci am fi pe locul 13. Altfel, am depinde de jocurile de pe final de campionat, când se pot întâmpla rezultate imprevizibile”, a precizat tehnicianul galben-negrilor. Meciul se joacă sâmbătă, de la ora 18.00, la Sala ”Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.