Cum au fost salvaţi şase nemţi plutind în derivă cu caiacele pe...

Cum au fost salvaţi şase nemţi plutind în derivă cu caiacele pe Dunăre

0
DISTRIBUIȚI

26-Kaiac-Dunare-Romania

Au ieşit cu caiacele pe Dunăre şi au dat piept cu vremea rea – asta au păţit şase germani care au fost salvaţi de pe apă.


Potrivit unui comunicat emis astăzi de Poliţia de Frontieră Caraş-Severin, câşiva agenţi ai PF Berzeasca au observat, ieri, în jurul prânzului, două caiace cu câte trei oameni, care aveau probleme de navigare din cauza vântului şi a valurilor puternice. Două echipaje au fost folosite pentru a-i ajuta pe cei din caiace să acosteze în siguranţă. Navigatorilor ghinionişti li s-a acordat imediat primul ajutor, pentru a preveni instalarea şocului hipotermic, având în vedere că temperaturile erau scăzute.

Cei şase cetăţeni germani au venit în ţara noastră pe la vama Cenad, cu o maşină specială pentru transportul caiacelor. Ei au început să navigheze în localitatea Baziaş, cu intenţia de a ajunge în Călăraşi. După un ceai cald, poliţiştii le-au dat nemţilor şi informaţii cu privire la vremea ce rămâne rea şi în următoarele zile. Germanii s-au cazat peste noapte într-o pensiune din Mehedinţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.