Meci cu miză uriașă pentru „leii din Banat”. Ce decizie grea trebuie...

Meci cu miză uriașă pentru „leii din Banat”. Ce decizie grea trebuie să ia antrenorul Jovanovic înaintea partidei cu Craiova

0
DISTRIBUIȚI

bct-miercurea ciuc14_resize

BC Timișoara are un meci foarte greu duminică seara cu echipa de pe locul secund și revelația campionatului, SCMU Craiova. BC Timișoara trece pintr-o perioadă proastă, iar o victorie cu Craiova ar fi de aur pentru alb-violeți. De asemenea, meciul va fi, cel mai probabil, partida de debut a noului conducător de joc, Devan Downey.

Timișorenii au câștigat meciul cu Miercurea Ciuc după trei sferturi chinuite și doar un ultim sfert de dominare. Timișorenii vin după evoluțiile sub așteptări de la Pitești și Sibiu unde au pierdut. Victoria în meciul cu oltenii este cu atât mai importantă pentru bănățeni. ”Discutăm cu jucătorii, toți spun că își doresc să se sacrifice pentru echipă. Acum ne dorim să pregătim cât mai bine meciul cu Craiova, surpriza acestui sezon și una dintre cele mai bune echipe.


Vreau ca jucătorii mei să se gândească la acest meci, nu la ceea ce a fost”, a declarat antrenorul Srdjan Jovanovic după meciul de miercuri cu Miercurea Ciuc.

Într-adevăr craiovenii sunt revelația sezonului, la doar un punct în urma liderului CSM Oradea, cu 43 de puncte. Cu Bureau, Drăgușin, Le Var Seals, dar și foștii jucători la BCM Elba Rade Dzambic și Darko Habus, craiovenii sunt o forță a Ligii naționale, cu doar cinci meciuri pierdute.

BC Timișoara ocupă locul șase în clasament, la egalitate de puncte cu Mediașul, de pe locul șapte, cu 40 de puncte ambele. Pentru a avea un parcurs ușor în play-off, echipa are mare nevoie să nu mai facă pași greșiți. ”Nu știu ce putem schimba până la meciul cu Craiova. Ne antrenăm bine, muncim foarte mult, antrenorul ne spune cât de tare ne antrenăm, dar la meci nu venim cu acea bucurie de a juca baschet”, a declarat Bogdan Popescu după meciul cu Harghita. În tur, Craiova s-a impus pe teren propriu cu 83-76, primul meci al lui Srdjan Jovanovic ca antrenor principal. Pentru acest meci, antrenorul va trebui să scoată din nou un străin din afara lotului. Cum Downey este așteptat să debuteze, rămâne de văzut pe cine va alege tehnicianul dintre Zlatko Jovanovic, Garry Gallimore, Dominique Archie, Mujo Tuljkovic, Robert Sarovic și Delvon Johnson. Meciul se va juca duminică, de la ora 20.00, la Sala ”Constantin Jude” și va fi arbitrat de Alexandru Olaru, Ciprian Stoica și Alin Dragoș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.