Meniul juniorilor de la ACS Poli, dezvăluit după scandalul „salamului” servit în...

Meniul juniorilor de la ACS Poli, dezvăluit după scandalul „salamului” servit în parcare. Câţi bani publici se cheltuiesc la clubul copiilor

0
DISTRIBUIȚI

POLI-MIOVENI02_resize

Clubul de fotbal ACS Poli a dezmințit informațiile cum că juniorii A și B ar fi primit după meciul de la Motru doar un sandvici cu salam, zvon care a circulat în mass-media locală. Clubul susţine, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că juniorii au primit meniul similar cu echipa mare, inclusiv o cină caldă în seara premergătoare meciului.

În comunicat se menționează că deplasarea de la Motru a fost una în care echipa a plecat cu o zi înainte, iar cazarea echipelor de juniori A și B s-a făcut la un hotel din Târgu-Jiu. Consiliul Director aprobă deplasările cu o zi înainte de meci la solicitarea antrenorilor din centrul de copii și juniori, dacă distanța o impune. Cum Motru este destul de departe, delegația a plecat cu două zile înainte. Au avut meciuri programate atât echipa de juniori A, cât și cea de juniori B. De aceea, delegația a fost compusă din 41 de persoane, 36 de juniori, câte 18 pentru fiecare echipă, cei doi antrenori, doi conducători de club, deoarece fiecare trebuie să întocmească foaia de joc a uneia dintre cele două formații, și un șofer. ”De obicei, juniorii beneficiază, la solicitarea antrenorilor din centru (în funcție de distanța care trebuie parcursă până la localitatea unde se joacă) de pachete de mâncare pentru drum, cină caldă, mic dejun și pachete pentru drum sau masă caldă, în funcție de condițiile deplasării”, se arată în comuncat.


De data aceasta, a fost vorba de pachete de drum la plecare, cină în ziua premergătoare meciului, mic dejun dimineața și pachete după meci.

Meniul copiilor

Concret, pachetele de dinainte și după meci au conținut două sandviciuri, unul cu piept de pui, celălalt cu șuncă și cașcaval și mere. ”Este meniul IDENTIC cu cel al echipei de seniori, după întoarcerea din deplasări. De asemenea, delegația a avut la dispoziție 15 baxuri cu apă”, au ţinut să sublinieze oficialii clubului. La cină, juniorii au mâncat crenvurști cu muștar, cartofi piure cu piept de pui la grătar, salată de sfeclă, apă, banane și pâine. Micul dejun din ziua meciului a constat în pâine, unt, gem, miere de albine, cașscaval, șuncă și ceai. Referitor la zvonurile cum că juniorilor care se deplasează la loturile naționale nu li s-ar deconta nici câteva cornuri, clubul a specificat că le acordă o diurnă de 22 de lei pe zi, sumă identică cu cea primită de angajații ACS Poli care se deplasează în interes de serviciu.

Banii pentru juniori

Centrul de copii și juniori are în componență peste 200 de copii care joacă fotbal, cu nouă antrenori angajați. Pentru semestrul I din acest an, clubul a estimat cheltuilei doar cu personalul din centrul de copii și juniori de 193.000 de lei. De la începutul sezonului, pentru echipamentul juniorilor s-au cheltuit 110.000 de lei. Politica clubului este de a nu solicita bani de la părinții copiilor. În această iarnă, trei grupe de juniori au fost șapte zile în cantonament în Serbia, în localitatea Donji Milanovac. Clubul a anunțat că, din această săptămână, centrul de copii și juniori va avea un cont bancar separat.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.