Percheziţii la RADET. Suspecţii ar fi dat ţepe regiei prin contracte ilegale...

Percheziţii la RADET. Suspecţii ar fi dat ţepe regiei prin contracte ilegale de achiziţii publice

0
DISTRIBUIȚI

web-radet-mediafax-foto-catalina-filip

Poliţiştii bucureşteni au făcut astăzi percheziţii la RADET şi la alte imobile din Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu, fiind vizate mai multe persoane suspectate că au prejudicat regia în urma acordării ilegale a unor contracte de achiziţii publice, au declarat, pentru Mediafax, surse din Poliţie.


Contractele care ar fi fost acordate ilegal erau pentru lucrări de infrastructură, au precizat sursele citate. Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, percheziţiile au loc la 38 de adrese din Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu.

„Precheziţiile sunt efectuate ca urmare a cercetărilor ce se desfăşoară într-un dosar penal în care există indicii privind săvârşirea unor infracţiuni în domeniul achiziţiilor publice, prin care ar fi fost diminuate resursele financiare ale unei instituţii de interes public local”, a precizat Poliţia Capitalei. Acţiunea este realizată de poliţiştii bucureşteni specializaţi în investigarea fraudelor, coordonaţi de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Activităţile au fost efectuate cu sprijinul Serviciului Român de Informaţii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.