ACS Poli are șansa să își consolideze primul loc. Ovidiu Petre stă...

ACS Poli are șansa să își consolideze primul loc. Ovidiu Petre stă pe tuşă

0
DISTRIBUIȚI

POLI-MIOVENI03_resize

ACS Poli se confruntă mâine dimineață cu urmăritoarea echipă din clasament, Corona Brașov. Până etapa trecută, când timișorenii s-au impus la masa verde, ardelenii erau liderii Seriei de Vest din Liga a II-a, astfel că meciul poate fi considerat un derby.

Formația antrenată de Vali Velcea este liderul de conjunctură al clasamentului, deoarece a câștigat la masa verde partida cu Unirea Alba-Iulia, echipă retrasă din campionat. În realitate, niciuna dintre echipele care se confruntă mâine pe ”Dan Păltinișanu” nu a avut un retur foarte strălucit.


Bănățenii au o înfrângere și un egal, fără să marcheze gol, iar brașovenii au făcut egal cu Baia Mare, echipă fără mari pretenții și a pierdut cu FC Bihor și UTA. ”Întâlnim o echipă bună a Ligii a doua, care a fost mult timp liderul clasamentului. Va fi un meci diferit de cel din tur, acesta e un meci de şase puncte și o victorie ne poate ajuta să ne consolidăm și poziția de lider. Putem spune că este un derby, deoarece se întâlnesc echipele de pe locurile unu și doi. N-ar fi bun un egal, ne dorim cele trei puncte”, a declarat antrenorul Vali Velcea. Tehnicianul a spus că vremea ploioasă și noroiul nu sunt o problemă, deoarece ambele formații vor juca în aceleași condiții.

Pentru acest meci, vor reveni fundașul stânga Marko Marovic și atacantul Szalbocs Szekely. Ovidiu Petre nu va juca însă deoarece are probleme musculare. Jucătorul a simțit probleme după antrenamentul de acum o săptămână. Când mijlocașul a fost adus la ACS Poli, Vali Velcea spunea că Petre este perfect sănătos. Se pare însă că noul căpitan nu își dezminte reputația din trecut, când a avut numeroase probleme care l-au ținut pe tușă. Cu Petre absent, e posibil ca Velcea să joace cu Răzvan Trandu și Adrian Poparadu ca mijlocași centrali, o soluție bună în turul campionatului. De asemenea, tot indisponibili vor fi și Marco Enciu și Mihai Gherasim. Meciul cu Corona se va juca sâmbătă de la ora 11.00 și va fi transmis și de Digisport.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.