Ce expresie a inventat secretarul Cojocari, spre bucuria primarului Robu

Ce expresie a inventat secretarul Cojocari, spre bucuria primarului Robu

0
DISTRIBUIȚI

cojocari mana

Secretarul Primăriei Ioan Cojocari, cel care veghează la respectarea legii în instituţie, a inventat astăzi o nouă expresie, în cadrul discuţiilor privind terasele din Piaţa Unirii, din plenul Consiliului Local. Cojocari a explicat că nu se pot lua bani în avans pentru terase dacă apar „şisturi istorice” în zonă.


Amabil, edilul şef l-a atenţionat pe Cojocari, bucuros că nu e singurul care dă cu bâta în baltă, că va fi subiect de ştire.

Mai departe, aleşii au stabilit noi reguli pentru proprietarii de terase din Piaţa Unirii. Astăzi în şedinţa Consiliului Local Timişoara consilierii au făcut mai multe amendamente cu privire la anunţul făcut ieri de edilul şef Nicolae Robu. Astfel, toţi cei care vor terase trebuie să se prezinte cu certificatul fiscal la primărie pentru a dovedi că nu au datorii către municipalitate. Conform deciziei, dacă proprietarii şi-au achitat datoriile din anul 2012 până la 31 martie 2013, pot cere prelungirea contractului. Plata se va face în avans pe o lună de zile, urmând ca în cazul în care în zonă vor începe lucrări de reabilitare proprietarii să primească banii înapoi, după cum l-a atenţionat  edilul şef pe secretarul Cojocari, prin metoda stornării. Cinci din cele 13 firme din Piaţa Unirii nu şi-au achitat până acum datoriile către primărie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.