Descoperire macabră: un copil de patru ani găsit mort în casă, iar...

Descoperire macabră: un copil de patru ani găsit mort în casă, iar bunica, spânzurată în șură UPDATE 3 Ce a stabilit necropsia

0
DISTRIBUIȚI

spanzuratoare

Polițiștii au descoperit, în urmă cu puțin timp, după un apel la 112, cadavrul unui copil în vârstă de patru ani, în casă. În aceeași gospodărie, într-o șură, a fost găsită bunica micuțului, spânzurată. Din primele informații, este vorba despre o femeie cu probleme psihice. Copilul se afla în îngrijirea ei de aproximativ doi ani, de când mama lui se spânzurase.

Tragedia a avut loc la Câmpul lui Neag, din Valea Jiului. Copilul avea spume la gură, însă potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, inspectorul Bogdan Nițu, nu avea urme de violență pe corp. Cele două cadavre urmează să fie transportate la morgă, pentru efectuarea necropsiei.

UPDATE 1 Lângă cadavrul bunicii a fost descoperit un bilet, însă scrisul este ilizbil.


Potrivit medicilor de pe Ambulanță, pe ambele corpuri se instalase rigdititate cadaverică, ceea ce indică faptul că bunica și nepotul ei ar fi morți de mai bine de șase ore. Polițiștii au mai descoperit că băiatul nu-i era încredințat oficial bunicii. Aceasta s-ar fi interesat la primăria comunei de actele necesare acestei proceduri, însă nu a întreprins nimic după aceea. Potrivit legii, copiii nu se înredințează persoanelor cu probleme psihice.

UPDATE 2 Una dintre ipoteze în cazul copilului de patru ani găsit mort într-o locuinţă din Uricani, unde a fost descoperită spânzurată şi bunica acestuia, este că femeia, care era cunoscută ca având afecţiuni psihice, l-ar fi sufocat pe băiat cu o pernă, spun surse din rândul anchetatorilor.

UPDATE 3 În urma necropsiei s-a stabilit, ca si cauza a mortii copilului – asfixiere mecanica prin sufocare/sugrumare, iar în cazul bunicii sale asfixiere mecanica prin spânzurare. Potrivit medicilor legiști, crima a fost comisa ieri, în jurul orei 22.00. Suspecta de comiterea faptei este bunica minorului, care apoi s-a sinucis. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lânga Tribunalul Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.