Echipajul Krepelka-Kraus se impune și în Deta Super Rally

Echipajul Krepelka-Kraus se impune și în Deta Super Rally

0
DISTRIBUIȚI

raliu (3)

A doua etapă din Campionatul Județean de Raliuri Timiș s-a desfăşurat ieri la Deta. Cu această ocazie au debutat și întrecerile la karting, amânate până acum de frigul de afară.

Clasamentul open a fost câștigat de echipajul Krepelka-Kraus, învingători și la clasa 3 cu un timp de etapă de 03:23,11, scos cu un Peugeot 205 GTI. La această clasă, pe locul doi a fost echipajul Nemeth-Nicoară, iar pe al treilea, Lăpădușă-Mateuț.


La clasa 2, cel mai bun timp, 03:30,84, a fost al echipajului Tudoreanu-Galea, care a concurat pe o Honda Civic, urmat de echipajele Tirla-Mihoc, respectiv Boncalo-Dumitru. Clasa 1 a fost adjudecată de tot de echipajul Tudoreanu-Galea, iar pe locul doi și trei au terminat echipajele Martincsek-Mone, respectiv Iștoc-Ciobra. Au concurat și patru echipaje feminine. În clasamentul special feminin s-au impus Harceaga-Zvanciuc, cu un Peugeot 206 și un timp de etapă de 04:10,41, urmate de Iordache-Brîndușa, respectiv Lupei-Popa. La juniori a concurat din nou doar Adrian Marcovici, iar la debutanți au fost trei concurenți. A câștigat Darco Pelici, cu un timp de etapă de 00:53,93, urmat de Angelo Schuldesz și Mihai Preunca.

Etapa trecută, la Raliul Mărțișorului nu s-a putut organiza și prima etapă a campioantului de karting, deoarece a fost prea frig și karturile ar fi putut fi afectate de temperatura scăzută. La clasele SuperSport Puffo și SuperSport Seniori a participat doar Victor Nagy. La clasa SuperSport 100 a câștigat Răzvan Socaci, cu un timp de 00:46,46, urmat de Luchain Știrban și Eduard Zamfirache.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.