RCM Timișoara se înfruntă cu Dinamo fără Chester Williams pe bancă. De...

RCM Timișoara se înfruntă cu Dinamo fără Chester Williams pe bancă. De ce lipsește antrenorul

0
DISTRIBUIȚI

RUGBY06_resize

Rugbyștii de la RCM Timișoara joacă mâine dimineață meciul din etapa a VI-a a SuperLigii contra celor de la Dinamo București. Pentru acest meci, campionii revin pe Stadionul ”Gheorghe Rășcanu” din Ronaț, unde s-au rezolvat problemele cu terenul. Chester Williams va lipsi de la acest meci.

Chester Williams a plecat duminică în Noua Zeelandă, unde se află și vicepreședintele clubului Dan Dinu. Antrenorul va căuta jucători de acolo, dar și din Africa de Sud, care să poată evolua în sezoanele viitoare pentru Timișoara. Chester Williams se va întoarce în România imediat după Paști. Meciul va fi condus de antrenorul secund, Danie de Villiers, care a spus că este o săptămână mai dificilă pentru RCM din cauza meciurilor aglomerate, chiar dacă adversarele sunt mai slab cotate. ”Este o perioadă mai dificilă, în care avem programate trei jocuri în șapte zile (n.r.


jocul de sâmbăta trecută cu CSM București, cel de miercuri cu Dinamo și cel de sâmbăta viitoare cu Universitatea Cluj). Avem și câțiva accidentați, dar pentru mâine avem un lot de 23 de jucători. Chiar dacă Chester lipsește, nu cred că vom avea probleme”, a declarat Danie de Villiers.

Indisponibilii pentru meciul de mâine sunt Cătălin Fercu, Vali Calafeteanu, Mădălin Lemnaru, Jody Rose, Otar Turashvili, Alexandru Țăruș, Dorin Lazăr, încă nerefăcut, dar și Stelian Burcea, accidentat la picior în partida cu CSM București. În absența lui Burcea, căpitanul echipei va fi Daniel Carpo. ”Este o săptămână mai dificilă pentru noi, chiar dacă pe hârtie avem meciuri ușoare. Echipele mici se mobilizează întotdeauna bine cu echipele mai bine cotate. Noi suntem o echipă și trebuie să facem față oricărei situații”, a declarat Daniel Carpo.

Partida cu Dinamo se va juca în Ronaț de la ora 10.00. Dacă terenul a fost refăcut și nu pune probleme jocului, ora constituie o problemă pentru RCM, deoarece mulți spectatori se află la serviciu sau la școală. Meciul va fi transmis pe TVR 2. Inițial, clubul timișorean a dorit ca meciul să se joace de la ora 17.00, dar s-au lovit de refuzul adversarilor de la Dinamo și al televiziunii. ”Cei de la Dinamo nu au fost de acod să joace după-amiaza din cauza unor bilete de avion cumpărate. Noi am făcut demersuri și la TVR, dar nu s-a putut muta ora”, a declarat directorul de marketing Adrian Cireap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.