Incendiatorii de maşini, mieluşei în faţa Tribunalului Timiş. Vezi ce l-a îngrozit...

Incendiatorii de maşini, mieluşei în faţa Tribunalului Timiş. Vezi ce l-a îngrozit pe unul dintre piromani în arest

4
DISTRIBUIȚI

piroman 3

Cei doi tineri care, duminică dimineața, au incendiat trei mașini și un tobogan au ajuns, astăzi, în fața Tribunalului Timiş care a judecat recursul la decizia judecătoriei de arestare pe 29 de zile. Dacă duminică, Francisc Neimzembach, în vârstă de 22 şi Nemeş Florin, de 23 de ani, erau extrem de relaxaţi şi treziţi din beţie le cereau poliţiştilor să le facă poze încătuşaţi ca să le pună pe Facebook, astăzi cei doi erau speriaţi şi abătuţi. Nemeş a explicat instanţei aproape plângând că „n-am putut să dorm în celulă.


Azi noapte am dormit câte maxim două minute. S-au luat de mine ceilalţi. Tot spuneau „uite cum arată. Să-i facem. Vezi cum dormi la noapte cu fundul”. Ei vroiau să-mi facă rău în celulă. M-au pus într-o altă celulă singur şi a fost bine, dar după aia au adus alţi doi şi au început şi ăia la fel. Sunt pe invers toţi acolo”. Avocatul lui Nemeş a afirmat că tânărul a comis faptele, dar „nici acum nu realizează ce a făcut. Un om normal nu poate să facă aşa ceva. Este o problemă delicată. Nu pot să susţin că măsura arestării nu este legală, dar acest băiat are o fire mai labilă psihic”.

Avocatul lui  Neimzembach a solicitat, de asemenea, eliberarea clientului, invocând atât faptul că „este un copil bun. Nu prezintă pericol social. Are grijă de mama şi bunica sa. Are mai multe specializări la Liceul Auto şi plângea, la un moment dat, că nu-şi găseşte de lucru. Nu sunt prieteni, nu fac parte din acelaşi cerc”. Nemeş a afirmat că nu mai vrea nici să bea şi nici să fumeze, în timp ce colegul său a susţinut că „nu-mi să cred. Mă trezesc în cameră şi-mi doresc să deschid ochii şi să fi fost un vis urât”. Procurorul de şedinţă a cerut respingerea recursurilor ca nefondate, invocând gravitatea infracţiunii comise de cei doi – distrugere prin incendiere.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.