Maşină distrusă de creanga ruptă dintr-un copac ignorat de autorităţi

Maşină distrusă de creanga ruptă dintr-un copac ignorat de autorităţi

1
DISTRIBUIȚI

creanga masina

Capota unei mașină Toyota fost făcută praf de o creangă care s-a rupt şi a căzut peste ea. Incidentul s-a petrecut în aceasta seara chiar lângă Punctele Cardinale din Timișoara, pe strada I. C. Brătianu. Proprietara a povestit că a avut zile, deoarece chiar înainte cu zece minute de incident a ieșit în stradă și a curățat parbrizul mașinii.


Un echipaj de pompieri a tăiat cu o drujbă creanga, pentru a putea să o înlăture de pe autoturism. Din fericire nu a trecut nimeni prin zonă în momentul incidentului, vecinii povestind că zilnic se joacă copii în acea zonă. Mai mult vecina care a văzut toată scena a povestit că în repetate rânduri a sesizat autoritățile și le-a cerut să taie creanga, care punea în pericol viața trecătorilor. Femeia are asigurare pentru mașină şi cel mai probabil nu va suporta reparațiile.

1 COMENTARIU

  1. pentru ca tot nu faceti nimic: str. gh cucu linga str. pavel rotariu (zona circumvalatiunii): arbore inclinat mult peste drum. a rezistat eroic la zapada din aceasta iarna, nu e sigur daca o sa reziste la o eventuala furtuna. cum nu platiti despagubiri proprietarilor de masini, sa nici nu faceti nimic pt evitarea unui dezastru. atentie doar ca poate cade pe trecatori…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.