Accident pe autostradă: un TIR a luat foc, un om a fost...

Accident pe autostradă: un TIR a luat foc, un om a fost rănit

0
DISTRIBUIȚI

pompieri masina

Un TIR turcesc încărcat cu subansamble metalice a luat foc, în această dimineaţă, iar un şofer care a oprit şi a intervenit pentru stingerea focului a fost rănit în momentul în care traversa şoseaua.


Accidentul s-a produs la kilometrul 100 al autostrăzii București – Pitești, pe sensul spre Pitești, unde TIR-ul a lovit glisiera de pe mijlocul drumului după ce şoferul a adormit la volan. Ulterior, autovehiculul de tonaj greu a luat foc, potrivit Mediafax.

„După impact, glisierele lovite au ajuns pe sensul Pitesti-Bucureşti, iar TIR-ul a ajuns pe banda de urgenţă, cu remorca poziţionată pe carosabil. Văzând focul şi fumul care se propagau de la motorul tirului, şoferul altui autocamion, un român, a oprit pe celălalt sens de deplasare şi a participat la stingerea focului, dar în momentul în care a traversat înapoi spre maşina sa a fost lovit de un autoturism. Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti”, a declarat şeful Poliţiei A 1, comisar-şef Emilian Buican. La faţa locului a intervenit o autospecială a ISU Argeş, care a lichidat incendiul. În urma accidentului, traficul pe autostradă a fost blocat la kilometrul 100 timp de aproximativ 30 de minute.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.