Cununia lui Ilie Năstase cu Brigitte Sfăt, transformată într-o mascaradă cu bodyguarzi...

Cununia lui Ilie Năstase cu Brigitte Sfăt, transformată într-o mascaradă cu bodyguarzi stăpâni în primărie și invitați vedete UPDATE 3 Ce le-a cerut Ion Țiriac celor doi GALERIE FOTO

8
DISTRIBUIȚI
ilie nastase si brigite sfat alaturi de tiriac si nadia 01
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Fostul tenismen Ilie Năstase se pregătește să spună ”Da” în fața edilului Nicolae Robu. Astăzi el se va căsători cu iubita sa Brigitte Sfăt cu care este împreună de trei ani. Pe 24 mai cei doi au depus la Oficiul de Stare Civilă Timișoara ”Declarația de căsătorie”, iar astăzi uniunea lor va fi oficiată în sala de consiliu a Primăriei Timișoarei. Intrarea este păzită, înainte de începerea ceremoniei de bodyguarzii firmei RAO Security, cea care a obținut contractele cu DRDP, pe autostradă. Firma aparține tatălui Ramonei Olteanu, consilier local din partea PSD. Mirele s-a îmbrăcat simplu, intr-o cămașă în dungi și pantaloni negri, cu sacou, în timp ce Brigitte a ales o rochie lungă, albă.

Zvonurile că fostul mare tenismen și controversata sa iubită se vor căsători au circulat o perioadă bună de timp, dar fără a se concretiza până de curând când dovada că Ilie Năstase a decis să o ia de nevastă cu acte pe Brigitte Sfăt a apărut chiar pe site-ul Direcției de Evidență a Persoanelor Timișoara. Conform publicației Stării Civile  ”în 24 mai 2013 a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului Năstase Ilie în vârstă de 66 ani, cu domiciliul în Bucureşti, sectorul 1 şi al doamnei Sfăt Sanda-Brigitte în vârstă de 36 ani”. Anunţul precizează faptul că doritoriii de a face opoziţie la căsătoria celor doi trebuie să precizeze motivele în scris. “Au depus actele. Peste zece zile pot să se căsătorească. Noi am făcut publicaţia de căsătorie. N-au stabilit încă data”, declara pentru PRESSALERT.ro, Vasile Tărciatu, şefui Direcţiei de Evidenţa a Persoanelor.

Relația dintre Brigitte Sfăt și Ilie Năstase a început în 2010, și încă din momentul în care s-a aflat despre această legătură au devenit unul dintre cele mai vânate cupluri mondene. Așa cum a povestit chiar ea, la o emisiune televizată, Ilie Năstase a ajutat-o cu sfaturi atunci când a trebuit să vândă un teren în Arad. Apoi, cei doi s-au sunat tot mai des, iar într-un final au devenit un cuplu.

Brigitte era, la vremea respectivă, în proces de divorț de Ovidiu Torj, cu care a avut o relație tumultuoasă, ambii acuzându-se reciproc de violențe. Un incident cunoscut presei a fost acela când Brigitte și Năstase au vrut să plece în vacanță în străinătate, cu fetița Brigittei cu Torj, iar tatăl înfuriat și-a făcut apariția pe Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara, aproape să se ia la bătaie cu fostul tenismen. Acum, cei doi locuiesc împreună, în București. Brigitte are un fiu din prima căsătorie, cu Octavian Sfăt, care a murit în urmă cu mai mulți ani, și o fetiță, din cea de-a doua căsnicie, cu Ovidiu Torj.

Problemele cu legea ale bănățencei care a avut un pictorial incendiar în Playboy au contribuit la crearea unei imagini mai mult decât controversate. La mijlocul anilor 2000, ea a fost o condamnată la trei ani și jumătate de închisoare, pentru lipsire de libertate. A fost acuzată că a sechestrat și a bătut doi bărbați care îi datorau suma de 5.000 de euro. Ambii au fost puși să semneze un contract prin care se îndatorau cu un miliard de lei vechi. Brigitte s-a predat singura politistilor, după o încercare de a se ascunde, și a stat doi ani în penitenciarul timișorean, unde continua să trezească interesul mass-media, făcând aerobic cu colegele de celulă.

Fostul tenismen a fost căsătorit de trei ori, cu Dominique Grazia, cu Alexandra King și cu Amalia Năstase. Acesta are patru copii, în timp ce Brigitte e mama a doi copii. Năstase a scris câteva romane în limba franceză în anii ’80, apoi a intrat în politică în anii ’90, candidând în 1996 la postul de Primar General al Bucureştiului. În 2005, „TENNIS Magazine” l-a plasat pe locul 28 în lista celor „40 cei mai mari jucători de tenis din ultimii 40 de ani”. A fost desemnat de patru ori „Cel mai bun sportiv român al anului” (în 1969, 1972, 1973 şi 1974).

UPDATE 1 Atmosfera cea mai încinsă a fost la ușa sălii de consiliu, unde jurnaliștii au fost ținuți la respect de bodyguarzi ca să nu intre în sală, unde doar PRO TV-ul a avut acces.


Venit să calmeze lucrurile, viceprimarul Dan Diaconu s-a declarat depășit de situație în timp ce au început să vină invitații. Printre primii sosiți au fost Ion Țiriac și Nadia Comăneci. Cei doi l-au felicitat pe Năstase și au transmis familiei toate cele bune. Chiar dacă primarul Robu a vrut să fie parolist, a fost întorrs din drum de cei doi însurăței care au dorit să amâne ceremonia, cel mai probabil pentru a fi transmisă în direct la televiziune. În aceste condiții, primarul, cuplul și cei mai importanți dintre invitați s-au retras în cabinetul lui Robu. Edilul-șef a precizat că după ceremonie le va transmite câteva cuvinte de învățătură proaspeților căsătoriți, explicând că este un eveniment important și prin faptul că el însuși oficiază căsătoria.

UPDATE 2 La 17.15, primarul Robu, împreună cu invitații, s-a îndreptat înspre sala de consiliu, iar după intrarea acestora, singura grijă a celor care erau la intrare a fost să blocheze vizibilitatea cameramanilor și fotoreporterilor pentru a nu lua imagini. Singura pentru care s-a mai deschis ușa ca să intre a fost consiliera primarului Robu, Sanda Greblă.

UPDATE 3 Nadia Comăneci este martor la nunta celor doi, iar Ion Țiriac i-a „blagoslovit” pe proaspeții însurăței cu o remarcă numai bună de spus la o nuntă, și anume, le-a cerut să nu-l cheme la divorț.

UPDATE 4 Ceremonia oficiată de Nicolae Robu s-a terminat cu puțin timp în urmă, iar mirii și invitații lor au plecat de la primărie spre Hotel Boavista, unde, potrivit unor informații, va avea loc recepția de nuntă.

8 COMENTARII

  1. Ce frumos ai sta in alb.Sa vedeti si in negru cum ai va sta peste cateva luni! Il va ingropa si pe asta,si banii tot la golani vor ajunge,cum as facut si cu Tavi!

  2. ce face o femeie cu curu?….macar curva a avut spirit de orientare mereu….ii da k.o la fraieru asta de NASTASE…I-a facut cheie..:)))…asta e..cineva trebuia sa-i haleasca lovelele si lui

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.