Rock şi magie pentru Hidroterapie

Rock şi magie pentru Hidroterapie

0
DISTRIBUIȚI

thecase

O inedită acţiune caritabilă numită Rock şi magie pentru Hidroterapie va avea loc în Timişoara, scopul evenimentului fiind acela de a strânge bani pentru şedinţe de terapie prin apă pentru peste 70 de copii din Timişoara care suferă de tetrapareza, autism, sindrom Down şi alte probleme locomotorii.

Evenimentul va avea loc în 25 iunie la Life!Pub, de la ora 21.00, şi va beneficia de prezenţa lui Augustin Magicianul şi de recitalul trupei timişorene The Case.


Înfiinţată acum doi ani, trupa timişoreană The Case, aduce un nou sound pe piaţa muzicală românească, îmbinând diverse curente de rock alternativ, atât noi, cât şi clasice, şi este alcătuită din Alfred Ciprian Paroş (Freddy) – lead vocal, chitară ritm, Andrei Cimpean – clapă, backing vocals, Adrian Istodorescu (James) – chitară solo, Gabriel Barina – chitară bass şi Sebastian Brebu (Sebs) – tobe. Augustin Magicianul creează spectacole originale de iluzionism modern, adaptate pentru diverse tipuri de evenimente. „După ani în care m-am perfecţionat în arta iluzionismului, am început să organizez singurul workshop din România de dezvoltare personală şi profesională care are ca temă «Antrenarea atenţiei prin iluzionism». În 2009, am fost primul iluzionist care a lansat un set de trei DVD-uri cu trucuri explicate în limba română pentru publicul larg. Astăzi colecţia s-a mărit cu DVD-uri care conţin trucuri explicate pentru oamenii de business, speakeri motivaţionali şi oameni de vânzări“, spune el.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.