Managerul Spitalului Județean, Ciprian Bogdan, viitorul vicepreședinte al Casei Naționale de Asigurări...

Managerul Spitalului Județean, Ciprian Bogdan, viitorul vicepreședinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. Ce planuri are

0
DISTRIBUIȚI

ciprian-bogdan

Cristian Bușoi își face echipă la Casa Națională a Asigurărilor de Sănătate. Recent învestit în funcția de peședinte al instituției, liberalul a decis să-l aibă ca adjunct pe fostul său coleg de facultate de la Timișoara, Ciprian Bogdan, liberal și el, actualmente manager al Spitalului Clinic de Urgență Județean Timișoara. Bogdan a confirmat știrea pentru PRESSALERT.ro și ne-a spus că probabil săptămâna viitoare anunțul va fi făcut și oficial.
”Într-adevăr, am fost nominalizat și așteptăm să apară în Monitorul Oficial decizia prin care devin membru al Consiliului de Administrație al CNAS. Acest lucru se va întâmpla probabil săptămâna viitoare”, a declarat Ciprian Bogdan.


Acesta spune că de Bușoi îl leagă o veche prietenie și colaborare, nu numai pe linie de partid, dar și profesională – amândoi activând în domeniul sănătății publice. ”Noi doi am fost colegi de facultate și de sistem sanitar. Cred că îmi va fi destul de dificilă noua postură la CNAS, după ce, ani de zile, ca manager de spital am fost pe o poziție de frondă față de CNAS, cerând mai mulți bani pentru spitale. Pe de altă parte, sunt sigur că mă voi descurca pentru că am experiență în domeniul public sanitar, iar acest aspect cred că a contat  pentru Cristian Bușoi”, a mai adăugat medicul Ciprian Bogdan. Candidatura lui Bogdan va fi votată de membrii Consiliului de Administrație al CNAS, a precizat Bușoi, astăzi.

La numai 28 de ani, în 2007, Ciprian Bogdan devenea cel mai tânăr manager de spital din România, preluând conducerea unității CFR din Timișoara. La momentul respectiv era de șase ani membru PNL și condusese, un an, o companie farmaceutică, iar o vreme a fost consilier al secretarului de stat Virgil Păunescu. Din 2008 este consilier local PNL.

FOTO: www.debanat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.