Anunţul de ultimă oră al liderului PNL Timiş legat de viitorul sediu...

Anunţul de ultimă oră al liderului PNL Timiş legat de viitorul sediu regional al Finanţelor Publice

5
DISTRIBUIȚI

robu sms 02

Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, a trimis, în jurul orei 10,30, un comunicat de presă în care afirmă că „discuţiile de ultima oră avute cu membri ai Guvernului au confirmat că nu există nicio decizie luată de stabilire în Deva a sediului viitoarei Direcţii Generale Regionale Vest a Finanţelor Publice, ci doar variante de lucru. Am insistat din nou cu argumente ca sediul viitoarei Directii Generale Regionale Vest a Finanţelor Publice să fie în Timişoara şi mi s-au dat asigurări că Guvernul va acorda Timişoarei importanţa binemeritată, atât în domeniul finanţelor, cât şi în altele. Mi s-a adus la cunoştinţă că, la nivelul Guvernului, este în analiză crearea şi a altor structuri regionale”. Liderul liberal cere protestatarilor şi timişorenilor „să rămânem, aşadar, optimişti că Timişoara va fi tratată în acord cu importanţa sa de cel mai puternic centru economic din ţară după capitală, al treilea oraş al ţării ca populaţie (devansat doar de Bucureşti şi Cluj) şi centru regional, până la urmă, de bun simţ pentru locuitorii regiunii Vest”.

Anterior, senatorul PNL de Timișoara, Petru Ehegartner, membru în Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţa de capital al camerei superioare a Parlamentului României a declarat prin intermediul unui alt comunicat de presă că „tema regionalizării se abordează în afara spaţiului de dezbatere publică ce a avut loc până în acest moment, lucru nefiresc și anormal.


Discuții pe această temă nu au avut loc în grupurile parlamentare sau în comisiile de specialitate din Parlament. Discuția despre regionalizare nu a abordat, până acum, termeni concreți, nu s-au stabilit reședințele, nu s-au stabilit instituțiile de interes regional și repartizarea lor pe județe sau modalitățile de funcționare. În plus, în spațiul public s-a anunțat că noile structuri regionale vor prelua personal și atribuții de la ministerele de resort, nu de la instituțiile județene”

5 COMENTARII

  1. asta da amant ! mai stiu barbati care le fac cadou iubitelor masini…blanuri…bijuterii… da sa-i faci cadou amantei Finantele …asta e cam ca in filmele cu prosti ! iar banatenii si mai prosti daca se lasa la mana unui megaloman oligofren !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.