RAR l-a dat afară pe pilotul de raliuri arestat pentru șpagă, în...

RAR l-a dat afară pe pilotul de raliuri arestat pentru șpagă, în „afacerea” cu service-ul auto de familie

0
DISTRIBUIȚI

DSC_0088

Conducerea RAR a suspendat contractul de muncă al pilotului de raliuri Valentin Banciu, care era angajat ca specialist în cadrul reprezentanţei din Hunedoara, după ce bărbatul a fost arestat pentru luare de mită.


Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de RAR Hunedoara, directorul general al Regiei Autonome Registrul Auto Român (RAR), George-Adrian Dincă, a decis suspendarea contractului individual de muncă al lui Valentin Ioan Banciu, după ce pe site-ul oficial al Curţii de Apel Alba Iulia a fost publicată informaţia potrivit căreia acesta a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile. „Banciu a fost angajat ca inginer în cadrul reprezentanţei RAR Hunedoara, în anul 1994, în prezent deţinând funcţia de specialist RAR, din care a fost suspendat”, se arată în comunicat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia au stabilit că, în ultimii doi ani, Banciu s-a folosit de calitatea sa de angajat RAR pentru a trimite clienţi la service-ul auto care aparţinea soţiei sale. În unele situaţii, nu se efectuau nici un fel de reparaţii la maşini, dar şoferii plăteau pentru serviciile facturate. Din primele informaţii, doi denunţători au declarat că au dat 1800 lei şi respectiv 1200 lei la service-ul familiei Banciu fără a li se repara ceva la maşini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.