Robu și-a domolit furia față de directorul RATT. Cum explică faptul că,...

Robu și-a domolit furia față de directorul RATT. Cum explică faptul că, de când e primar, tramvaiele merg “ceas”

9
DISTRIBUIȚI

robu gura

Primarul Nicolae Robu calcă pe urmele preşedintelui Traian Băsescu. Edilul şef l-a reevaluat complet pe directorul RATT Ioan Goia în doar jumătate de an. “I-am transmis domnului Goia acum jumătate de oră că sunt extrem de nemulţumit de modul în care funcţionează RATT, că nemulţumirile mele au crescut de la o zi la alta şi că, drept urmare, îi cer să îşi depună demisia şi să îi transmită această solicitare şi directorului tehnic. Am două motive esenţiale.


Văd în toate staţiile de mijloace de transport în comun oameni foarte mulţi aşteptând, ceea ce înseamnă că mijloacele de transport în comun nu au frecvenţa adaptată nevoilor cetăţenilor. Şi, pe de altă parte, văd staţiile mijloacelor de transport în comun înconjurate de mormanele de zăpadă create prin intervenţia utilajelor”, declara primarul Nicolae Robu, anul trecut, cu doar zece zile înainte de Crăciun. Vineri, la conferinţa de presă a PNL, întrebat cum se mai descurcă managerul Goia şi dacă mai este pe punctul de a fi dat afară, Robu a explicat că, mai nou, RATT merge ca pe roate, dar nu din cauza lui Goia, ci pentru că „de când am ajuns eu primar, subvenţiile se plătesc la timp”. După ce a subliniat performanţa de a aduce RATT de la faliment la profit, Robu a explicat că, în ceea ce îl priveşte pe Goia, „la acea dată  mi-am exprimat nemulţumirea faţă de modul cum a fost gestionată situaţia în acel moment. Pot spune că între timp domnul Goia s-a străduit să facă treabă mai bună şi a reuşit”.

9 COMENTARII

  1. al dracu’ de ceas merg tramvaiele, robule! propun sa te dai matale cu 9-le, asa pe seara. dupa 40 de minute de asteptat, n-o sa mai intelegi dupa ce ceas merg. esti de-o mare nesimtire

  2. Credem ca s-a straduit goia si i-a iesit pana la urma.De ce nimeni nu se apleaca pe concluziile Curtii de conturi, in urma controlului de la sf anului 2013? Cum explica primarul angajarile facute de goia in acelasi timp cand disponibilizeaza? Si de ce plateste salarii compensatorii si incheie contracte ptr activitati organizate in cadrul ratt-ului si cu personal aferent? Hei, dle primar, ai auzit?Si cate si mai cate, si cand te gandesti ca l-am votat sa faca ordine.Dl Oprescu la Bucuresti, se pare ca nu apleaca urechea la nici-un Culita.A dispus verificari privind cheltuielile de la RATB.Situatiile sunt comparabile mai ales ca liderii de sindicat de la cele 2 regii sunt prieteni si stransi colaoratori.

  3. Chiar asa a si fost in iarna,lumea multa in statii si mormane de zapada…eu circul cu mijloacele de transport in comun si pot spune ca in prezent sunt multumita. Meritul este al primarului bineinteles,ca daca nu ar fi facut ceva in privinta asta nu s-ar fi remediat nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.