ACS Poli – CFR Cluj, un meci nebun încheiat la egalitate 2...

ACS Poli – CFR Cluj, un meci nebun încheiat la egalitate 2 – 2 GALERIE FOTO

3
DISTRIBUIȚI
cfr poli14_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

ACS Poli debutează în Liga I şi în deplasare pe terenul celor de la CFR Cluj. Velcea a trimis în teren acelaşi prim „11” cu care a început şi partida cu Dinamo Bucureşti, câştigată de bănăţeni cu 2-0. ACS Poli joacă într-un sistem 4-2-3-1, puţin forţaţi şi de faptul că nu au decât un vârf autentic în echipă, pe Szalbocs Szekely. De data aceasta însă, Souleyman Keita face parte din lot. Fostul jucător al lui Poli Timişoara, fundaşul stânga Laszlo Sepsi, este tot rezervă la CFR Cluj. Szalbocs Szekely a deschis scorul în minutul 7. Acţiunea a pornit pe partea dreaptă de la Cristian Bărbuţ, mingea a ajuns la Răzvan Trandu care i-a pasat lui Szekely, iar atacantul a trimis mingea cu capul peste Felice Piccolo.

ACS Poli: Nuno Claro, Nohai, Scutaru, Şeroni, Marovic, Petre, Trandu, Bărbuţ, Boldea, Nicola, Szekely. Rezerve: Coca, Poparadu, Ruiz, Nanu, Keita, Popovici, Petrovic

CFR Cluj: Felgueiras, Velayos, Cadu, Piccolo, Camora, Maah, Obiora, Voiculeţ, Florin Costea, Tade, Ogbu. Rezerve: Stăncioiu, Deac, Sepsi, Hora, Djokovic, Batin, Pedro

Arbitri: Iulian Dima (București), Cristian Nica (Ploiești), Stelian Slabu (Brașov). Rezervă: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe).

ACS Poli a început cum nu se putea mai bine meciul cu CFR Cluj. Timişorenii au deschis repede scorul, în minutul 7, prin Szalbocs Szekely. Acţiunea a pornit de la Cristian Bărbuţ, care a trimis balonul din dreapta la Răzvan Trandu. De la acesta mingea a ajuns la Szekely, care a scuturat plasa porţii lui Felgueiras. CFR Cluj şi-a complicat şi mai tare situaţia după eliminarea lui Florin Costea în minutul 29. Jucătorul ardelenilor mai avea un cartonaş galben după ce a bătut o lovitură liberă înainte de fluierul arbitrului, iar o intrare dură la Trandu l-a costat eliminarea. Szekely a continuat să preseze poarta echipei lui Mircea Rednic cu cea mai notabilă acţiune apărată de Felgueiras în minutul 34, în timp ce mare parte a ocaziilor gazdelor a venit de pe partea dreaptă, prin Robert Maah. De asemenea, Ogbu a fost aproape de gol după un şut din careul mic, dar Nuno Claro a fost pe traiectoria mingii.

În minutul 57, Cadu a adus golul egalării.

ACS Poli revine la conducere după un penalti marcat în minutul 68.


Szalboc Szekely a tras în plasa porţii celor de la CFR după o lovitură de pedeapsă acordată pentru o intrare a lui Felgueiras la Nanu, pentru care arbitrul Iulian Dima l-a eliminat pe portarul ardelenilor, care mai avea un galben.

Ciprian a marcat în poarta ACS Poli, aducând al doilea gol pentru CFR.

 

3 COMENTARII

  1. Bravo Poli, pentru prima repriză!

    Pe final, să nu pasezi şi să alegi a şuta de trei ori de la distanţă în condiţiile în care aveai trei oameni în plus şi-ţi putea alerga şi pasa adversarul e dovada că cineva e prost, ori Velcea ori Poparadu!

    Vine Mediaş, hai Poli!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.