BC Timişoara câştigă la un punct pe terenul echipei din Vrsac. Ce...

BC Timişoara câştigă la un punct pe terenul echipei din Vrsac. Ce spune antrenorul Costescu

0
DISTRIBUIȚI

bc timisoara giurgiu02_resize

„Leii” din Banat au consemnat o victorie şi în al doilea amical din perioada de pregătire, la limită, cu 88-87 cu KK Vrsac, fosta Hemofarm. Sârbii au terminat sezonul trecut pe locul 9, fiind cea mai bine clasată echipă din afara play-off-ului. Remarcaţii partidei au fost Vladimir Panic şi Vaidotas Volkus.

Meciul s-a jucat în sala de 500 de locuri a echipei din Banatul sârbesc, o bijuterie în comparație cu sălile din România în care se practică baschetul.


Pe sferturi, scorul meciului a fost 22-22, 18-24, 22-19 şi 25-23 pentru echipa din Vrsac. Cei mai buni marcatori au fost lituanianul Vaidotas Volkus, 16 puncte şi 5 recuperări, şi sârbul Vladimir Panic, 16 puncte şi 7 pase decisive. Şi Zlatko jovanovic s-a mişcat bine, cu 15 puncte şi 4 pase decisive, iar la recuperări au stat bine Tremayne johnson, 11 recuperări şi 7 puncte şi Aleksandar Radulovic, 8 recuperări şi 9 puncte. Flavius Lăpuşte a dat 11 puncte şi a făcut 4 recuperări, iar Anthony Lee-Ingram a marcat 7 puncte. Mâine, BC Timişoara pleacă în cantonamentul de şase zile de la Cacak, din Serbia.

Antrenorul Tudor Costescu a părut mai mulţumit de jocul de aseară al echipei sale, în comparație cu  primul făcut cu echipa de liga a treia Sveti Dorde Zitiste. „Mi-a plăcut că am arătat o mai mare disponibilitate la efort şi am reuşit să evităm fluctuaţiile mari pe care le-am arătat în primul meci, cel cu Zitiste. Pe de altă parte, au fost momente când ne-a lipsit concentrarea şi asta putea să ne coste destul de mult pe final de meci. Am făcut unele greşeli elementare, probabil şi din cauza oboselii, dar sper că acestea se vor remedia, cu atât mai mult cu cât ne stă la îndemână să rezolvăm problemele”, a declarat Costescu pentru site-ul oficial al echipei. De remarcat că ieri pentru Vrsac a evoluat un vicecampion mondial de tineret. Jovan Novak a jucat luna trecută finala Campionatului Mondial U19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.