Biletele pentru meciul ACS Poli cu FC Botoşani pot fi cumpărate şi...

Biletele pentru meciul ACS Poli cu FC Botoşani pot fi cumpărate şi online

2
DISTRIBUIȚI

poli-gaz metan17_resize

ACS Poli joacă vineri de la ora 19 cu FC Botoşani în etapa a V-a a Ligii I. Clubul pune miercuri în vânzarea biletele pentru meci, iar ca o noutate, tichetele vor putea fi cumpărate şi online începând cu acest joc.

Astfel, biletele vor putea fi cumpărate de la Infocentrul turistic de pe strada Alba-Iulia, Iulius Mall în apropiere de hypermarketul Auchan, de la Casa Tineretului şi de la casrieria de la Stadionul „Dan Păltinişanu” de la fostul magazin de prezentare.


Biletele au acelaşi preţ, 10 lei la Peluza Sud, 15 lei la Tribunele I şi II şi 25 de lei la Tribuna 0. Clubul a reuşit să pună la punct sistemul online de ticketing, astfel că suporterii care doresc să îşi aleagă locul pe stadion o pot face dacă îşi cumpără biletul online. Acest lucru se va putea face tot începând de mâine, de pe site-ul www.kitckets.ro. Biletele vor fi apoi ridicate de la casieria de lângă vestiarele stadionului, cu menţiunea ca trebuie ridicate cu cel puţin cinci ore înainte de startul partidei, în cazul de vineri, până la ora 14. Online, fanii îşi vor putea selecta exact rândul şi numărul scaunului pe care vor să stea la meci.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.