Nomad, prima prezentare de modă semnată Laura Chiriţă

Nomad, prima prezentare de modă semnată Laura Chiriţă

0
DISTRIBUIȚI

laurachiritapressalert

Amatorii de fashion din oraşul nostru sunt invitaţi la prima prezentare de modă semnată Laura Chiriţă, evenimentul urmând să se desfăşoare vineri 23 august de la ora 20 la La Căpiţe.

Prezentarea va beneficia de acorduri de chitară ale trupei Secret Evil Project, iar Laura Chiriţă împreună cu designer-ul de accesorii Andrei Abrudean vă invită să vă lăsați purtați pe aripi de cântec și să admirați ținutele vestimentare ale colecţiei Nomad. Laura Chiriță face parte din noua generație a designerilor timișoreni. Absolventă a Facultății de Arte și design din Timișoara, Laura a început să creeze încă dinainte de a absolvi, în micul ei atelier de câțiva metri pătrați aranjat acasă.


Acum se bucură de recunoaștere pe plan local, colaborând cu mai multe evenimente foto-fashion.

” Nomadul e o fiinţă mereu în cautarea identităţii sale, mişcându-se prin spaţiu şi timp, exprimându-şi personalitatea prin modă. Exprimarea nomadismului prin îmbrăcăminte e în general inspirată din natură într-o anumită măsură şi concentrată pe un aspect stratificat, mizând pe idea de a avea în permanenţă la tine tot ce ai nevoie, incluzând adesea elemente tradiţionle de artizanat. Sunt unii nomazi care afişează o imagine mai poleită, cu preponderenţă tinerii de carieră, cu siluete arhitecturale şi mulate pe corp. Noii nomazi preferă textile naturale tradiţionale ca inul, bumbacul ţesut, lâna, iar cei mai luxurioşi aleg broderiile şi mătasea fluidă. Oricare ar fi poziţia lui pe scara socială, nomadul nu se teme de ridicol şi de exagerare, el îşi crează imaginea adăugând elemente peste elemente, definindu-şi eul în călătoria sa prin viaţă.” detaliază Laura Chiriță.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.