O motocicletă s-a dat peste cap mai bine de 150 de metri...

O motocicletă s-a dat peste cap mai bine de 150 de metri şi s-a înfipt într-o maşină pe aleea Chişodei din Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

accident motocicleta ghiroda

Un motociclist a provocat, în această seară, un accident spectaculos pe aleea Chişodei din Timişoara. „La un moment dat, am văzut în oglinda retrovizoare un motociclist care venea cu viteză foarte mare. În drept cu mine am văzut că se dezechilibra şi la vreo sută de metri în faţa mea a căzut, iar motorul a zburat pe stradă cred că vreo 200 de metri”, a povestit un şofer martor ocular al accidentului.


Scăpat de sub control, bolidul s-a dat peste cap pe şosea, conform măsurătorilor făcute ulterior de poliţiştii de la Rutieră, 152, 2 metri, înfigându-se în spatele unui Fiat, care a încetinit pentru a se parca. „Pur şi simplu m-am trezit izbit din spate. Nici măcar nu este maşina mea. M-am şi speriat”, a declarat şoferul Fiat-ului. Motociclistul, în vârstă de 29 de ani, din Chişoda, a fost transportat de un echipaj SMURD la spital, iar la faţa locului a sosit şi un echipaj de la Pompieri pentru că, imediat după impact, martorii oculari au crezut că motocicleta a luat foc. Din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat, dar vehiculul pe două roţi s-a făcut armonică sub maşină. Poliţia Rutieră a început o anchetă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.