Planul de amenajare a Timişului, în dezbatere

Planul de amenajare a Timişului, în dezbatere

4
DISTRIBUIȚI

plan cjt

Planul de Amenajare a Teritoriului Judeţului Timiş (PATJ) pentru următorii zece ani a fost prezentat astăzi la consiliul judeţean.   Având în vizor toate punctele cheie de dezvoltare  a judeţului  , planul numără nu mai puţin de nouă volume şi este expus pe site-ul www.cjtimis.ro.  şi  în holul CJT, unde vreme de o lună de zile poate fi consultat de către cetăţenii care pot veni cu sugestii de îmbunătăţirii, urmând ca la finale acestui an să fie adoptat la nivel oficial.


Şeful CJT Titu Bojin a comentat  că  ”sunt convins că vom putea, pe perioada derulării planului, să îmbunătăţim tot ceea ce înseamnă conţinutul acestui proiect. Vom putea să primim toate observaţiile şi putem găsi şi soluţii acolo unde oamenii şi problemele din judeţ ni le cer. Până la sfârşitul anului vom reuşi să finalizăm şi să avem o oglindă a judeţului Timiş în ceea ce înseamnă dezvoltarea”.

Sursă foto Facebook- Marian Vasile

 

4 COMENTARII

  1. Bravos!! pt. Vicepreşedintele CJ Timiş, liberalul Marian-Constantin Vasile, ar trebui si alti PNL-listi sa ia exemplul!! Cine munceste… va fi si rasplatit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.