Profilul de Facebook „secret” al lui Nicolae Robu: ce diferență majoră are...

Profilul de Facebook „secret” al lui Nicolae Robu: ce diferență majoră are față de cele oficiale

5
DISTRIBUIȚI

robu sms 02

Primarul Nicoale Robu are patru pagini de Facebook, şi nu trei, aşa cum ştiau timişorenii care îi urmăresc activitatea de pe reţeaua de socializare. Conform informaţiilor de pe reţeaua de socializare, cea de-a patra pagină a fost creată în 11 septembrie 2011, iar la descriere, actualul primar figurează ca simplu politician. Dacă primele trei profile sunt gestionate cu mare grijă de staff-ul PNL şi chiar de primar, pagina mai puțin cunoscută nu este la fel de bine controlată. O primă diferenţă față de cele trei „oficiale” se vede în poza de profil a edilului şef, în care acesta apare cu perciunii albi, dovadă că se poate şi fără nelipsitul gel estompator. O a doua mare diferenţă se leagă de postări.


Dacă cele trei pagini ale lui Robu sunt folosite ca „tribune” publice prin care mai marele oraşului îi informează pe cetăţeni depspre realizările sale sau îi cheamă să răspundă  la întrebări pentru a lua apoi decizii cu privire la proiectele oraşului, pe această pagină postările sunt de cu totul alt tip.

Robu mic si carunt

Este foarte posibil ca profilul să fi fost făcut de fani ai primarului, asta pentru că edilul şef nu a postat nimic. Aici fanii, lui Robu pot consulta un fel de revistă a presei – adică ştiri care prezintă în mare parte părţi urâte ale oraşului sau ale politcienilor PNL.  Interesant de menţionat este faptul că pe acest profil primarul a strâns numai 22 de like-uri. Pe lângă profilul său personal pe Facebook, unde a strâns mii de prieteni, Nicolae Robu are și pagină publică. Aceasta are 3.574 de aprecieri.

5 COMENTARII

  1. ce stiri de sclavi obositi, incredibil. si cand credeam ca nu mai este cacat, voi tot gasiti cate o bucata sa o molfaiti un pic, sa nu uitati gustul. sclavi ordinari, ca voi, exista la toate colturile!

  2. Fotografia in care primarul pare sa numere pe degete cu ochii inchisi face toti banii… 😛
    Da, acum 2 ani nu folosea gel estompator – adica nu-si vopsea vanitos parul. Parca nici nu debita atatea bazaconii si nu se facea de ras atat de des…
    Bag sama ca exista persoane pe care asemenea postari le deranjeaza. Ma gandesc ca ar face mai bine sa nici nu le citeasca – au la dispozitie cele trei pagini oficiale ale primarului, nici nu inteleg cum au timp sa citeasca altceva 😉

  3. Am o propunere de articol: cauta-i pe toti cei cu numele Nicolae Robu si intreaba-i cum se simt purtand numele marelui primar timisorean! Eee, ce zici?
    Poate dai de unu care e tractorist si o fi facut vreo prostie si poti sa pui titluri numa bune de indus lumea in eroare!
    Iti dai seama ce s-ar bucura Stoia si prietenii lui? Si sefu tau! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.