Una din victimele gravului accident din Gorj, adusă cu elicopterul SMURD la...

Una din victimele gravului accident din Gorj, adusă cu elicopterul SMURD la Timișoara UPDATE 1 Află ce răni are

0
DISTRIBUIȚI

victima accident gorj

Un accident grav a avut loc în această dimineață în județul Gorj, pe un drum forestier  din localitatea Cerna Sat, comuna Padeș. O camionetă în care se aflau 15 persoane s-a răsturnat, iar cinci persoane sunt în stare critică.

Una din victimele accidentului este așteptată să fie adusă cu un elicopter SMURD la Timișoara.


Potrivit doctorului Mihai Grecu, șeful UPU Timiș, specialiștii sunt pregătiți să preia victima în jurul orei 11,30. ”Elicopterul a plecat spre locul accidentului și ne așteptăm ca victima să ajungă la noi în aproximativ două ore. În acest moment știm doar că este vorba de una din victimele grave ale accidentului”, a spus Mihai Grecu.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Gorj, Viorel Gârlă, în jurul orei 5.40 un bărbat din localitatea Cerna Sat, județul Gorj, a anunțat că o camionetă cu 15 persoane a căzut într-o prăpastie de aproximativ 40 de metri. Camioneta transporta 15 muncitori din Obârșia Cloșani la cules de afine.

UPDATE 1 Elicopterul SMURD a aterizat pe platforma de la spitalul judeţean, în jurul orei 11,50. Victima, o fetiţă de 13 ani, cu politraumatisme, a fost transportată imediat pentru investigaţii. „Victima are un traumatism cranio-cerebral cu o contuzie de coloană cerebrală. Fata a fost sedată pentru a-i face mai confortabil transferul. Vă pot spune că este stabilă dint punct de vedere hemo-dinamic. În funcţie de rezultatul investigaţiilor se vor decide următorii paşi”, a declarat medicul Mihai Grecu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.