Zone de plajă pe malurile Begăi şi aqua parc, proiecte pentru milioanele...

Zone de plajă pe malurile Begăi şi aqua parc, proiecte pentru milioanele de euro aşteptate de la Ministerul Mediului

1
DISTRIBUIȚI

spring-bega

Încă n-au început lucrările pe fonduri europene pentru reabilitarea malurilor Begăi şi viceprimarul Traian Stoia vrea să demareze lucrări suplimentare, de data aceasta cu sprijin de la Ministerul Mediului.


În acest sens, viceprimarul a solicitat sprijin în valoare de zece milioane de euro astfel încât malurile Begăi să fie reabilitate şi în comunele din apropierea Timişoarei, extinderea transportului public spre Serbia, comercializarea de produse agroalimentare pe Bega, dar şi amenajarea unor locuri speciale pentru pasionaţii de pescuit, pontoane şi zone pentru plajă. Traian Stoia a afirmat, astăzi, că „am încercat să obţinem sprijin la Bucureşti pentru acţiuni care să completeze proiectul pe fonduri europene pentru reabilitarea malurilor Begăi. Am făcut o adresă către Rovana Plumb în care am arătat ce se mai poate face pe malul Begăi. O să fie pus în operă un proiect gândit de ingineri de la Viena”. Viceprimarul Timişoarei doreşte ca pe malurile Begăi să fie create umbrare, terase şi zone pentru plajă, dar şi un Aqua Parc sau topogane în zonele de recreere în amonte de Uzina de Apă. Puieţii care vor fi plantaţi pe malurile Begăi se ridică la suma de 200.000 de euro.

Viceprimarul este optimist şi crede că lucrările suplimentare realizate din bani de la Ministerul Mediului vor fi finalizate mai repede decât cele pe bani europeni, adică în ce mult doi ani, pentru că are promisiuni că vor veni cei zece milioane de euro de la Bucureşti.

 

1 COMENTARIU

  1. Ce bine de mosulica stoia!!! ca isi amenajeaza plaja pe malul paraului! Din bugetul primariei (sau facem cheta publica???) sa-si cumpera lopatica si galetuta si sa se joace in nisip cu kinderii (ai gaborilor din buricul targului)ca sigur jucariile lor vor fi poleite cu aur!! La asa creier asa joaca!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.