Tată şi fiu, atacați de o ursoaică

Tată şi fiu, atacați de o ursoaică

0
DISTRIBUIȚI

urs

Două persoane, tată şi fiu, au fost atacate, în această dimineaţă, de o ursoaică, în localitatea dâmboviţeană Vârfuri, în timp ce se aflau într-un grajd din gospodarie, la faţa locului ajungând două echipaje medicale, scrie Mediafax. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, Eduard Telea, la faţa locului au intervenit două echipaje medicale, unul de la SMURD şi unul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, care au acordat îngrijiri medicale victimelor.

„Din primele date rezultă că tatăl a suferit o plagă la mână, iar băiatul acestuia are zgârieturi.


Ambii sunt conştienţi şi au fost preluaţi de către echipajele medicale SAJ şi SMURD, care îi vor tranporta la spital. Incidentul ar fi avut loc, conform relatărilor victimelor, în momentul în care această ursoaică cu pui a coborât din pădure în gospodăria oamenilor, aflaţi în grajd, iar aceştia probabil că au încercat să o alunge, dar ursoaica aflată probabil în căutare de hrană i-a atacat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Eduard Telea. Bărbatul de 45 de ani a povestit că el şi fiul său, de 19 ani, se aflau în grajdul din gospodărie pentru a hrăni animalele, iar la un moment dat au fost atacaţi de ursoaică.

Cei doi răniţi au fost transportaţi la Spitalul Orăşenesc din Pucioasa, starea lor fiind stabilă. Incidentul a fost anunţat la Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Dâmboviţa, căreia îi aparţine pădurea din zonă, iar vânătorii urmează să vină intervină pentru alungarea ursoaicei de lângă zona locuită a comunei Vârfuri, situată la 30 de kilometri de municipiul Târgovişte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.