Ce detalii legate de viitorul clădirii Abatorului, lăsată în paragină, a dezvăluit...

Ce detalii legate de viitorul clădirii Abatorului, lăsată în paragină, a dezvăluit viceprimarul Stoia

3
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR04_resize

Viceprimarul Traian Stoia a oferit astăzi detalii cu privire la negocierile cu proprietarii Abatorului din Timişoara, clădire aflată în paragină. Stoia a povestit că Ţiriac Holding deţine acest abator în asociere cu o altă firmă din Spania, care are o situaţie financiară dificilă.


A mai spus câte ceva și despre viitorul Abatorului care este un monument istoric de importanţă naţională şi care, din cauza neglijenţei proprietarilor şi a autorităţilor locale, a ajuns într-un stadiu în care trebuie făcută de urgenţă o intervenţie pentru a fi readus la forma iniţială. „Am arătat că primăria este total nemulţumită, au termen de tre luni să împiedice degradarea monumentului şi să obţină o autorizaţie de construire în regim de urgenţă. Firma spaniolă are probleme financiare, iar raportul asocierii este 50% – 50%. Ţiriac Holding trebuie să obţină aprobarea Holding-ului pentu a face negocierile. Este o problemă de bucătărie internă”. Stoia a mai menţionat că a trimis o adresă către firma din Spania prin care anunţă că pot fi pasibili de închisoare dacă nu scot bani pentru ca monumentul să fie reparat.

3 COMENTARII

  1. Cam tarziu, dragi tovarasi! Erati pe baricade si pe vremea lui Ciuhandu…trebuia actionat de multa vreme…Cred ca si instrainarea acestui obiectiv a fost facuta cu multe”interese”…iar cand e parangina, „interesele” se disispeaza…Da’…mai bine mai tarziu decat niciodata!…

    • iar vi icishia coana mare sa it dai cu pererea in treburi in care abar n-ai. mai bini stai matale si face mancare pt. nepotz. ie bini ?

  2. in alte tari lasi un teren in paragina pina ai bani pt investitie?
    sint curios daca din cauza problemelor financiare proprietarul si-a platit impozitul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.