OTRAVA DIN MÂNCARE, o nouă campanie PRESSALERT.ro

OTRAVA DIN MÂNCARE, o nouă campanie PRESSALERT.ro

8
DISTRIBUIȚI

mancare otravita an

V-ați gândit vreodată că îi cumpărați copilului  crenvurști sau parizer ”din cel bun” fără să știți că, de fapt, e o pastă făcută din cele mai oribile zgârciuri combinate cu atâtea chimicale, unele mai dubioase decât altele, de la cele rezultate din gândaci pisați, la altele care provoacă boli grave?

În loc să dăm câțiva lei în plus la magazinele care vând carne sau alimente „curate”, cumpărăm de la supermarket fără să citim etichetele.


Ne îmbolnăvim pe noi și ne îmbolnăvim copiii aproape cu bună știință. Carne de pui sau porc injectată cu sare, lactate fără lapte, dar pline de grăsimi rele. Ciocolată fără ciocolată. Răcoritoare ”de struguri” produse de cel mai mare brand în domeniu și care nu conține struguri deloc (nici măcar pe eticheta cu ingredientele produsului). Știați că aproape toată pâinea neagră e pâine albă colorată? De ce? pentru că e mai ieftin așa. Mititei cu 11% carne. Ce e în rest? Exact ceea ce un om normal, acasă, când sacrifică un animal, aruncă drept nefolositor. Doar că noile tehnologii permit ca oasele, pielea, articulațiile să fie tocate fin și transformate miraculos în mezeluri. Iar asta punem noi pe masă doar pentru că e ambalat frumos și la îndemână pe raft.

Timp de o săptămână, PRESSALERT.ro va dezvălui câteva detalii mai puțin necunoscute și, din păcate, neplăcute despre produsele cu care ne alimentăm zi de zi. Vom oferi și ponturi legate de o hrană sănătoasă. Pentru că, nu-i așa, suntem (și) ceea ce mâncăm.

8 COMENTARII

  1. Aceste articole sunt comandate pt. a discredita industria alimentara romaneasca ! Deci,sa importam pui americani,pt. ca sunt mai buni decat ai nostri. Daca in mezeluri sunt numai zgarciuri,piele si e-uri la greu,atunci unde este carnea animalelor? Nu pot fi in mezeluri doar zgarciuri,piele si e-uri,pt. ca nu ar avea ce face cu carnea rezultata.

  2. dar in dec 89 strigau prostii ,,nu mai vrem salam cu soia”,acuma si soia este modificata genetic.mc mcdonalds kfc si altii asemenea lor ,puii umflati si salamurile vandute in marile supermarketuri ne distrug sanatatea .

  3. Desteptii au trait intodeauna pe seama prostilor. Daca prostii cumpara pateu cu 25% ficat 40%sorici si restul amidon din porumb modificat si apa cine e de vina? In nici un caz producatorii.Si il cumpara cu 20 Lei kg in timp ce ficatul curat e 6 lei kg. Ce? poti sa faci ceva in gustul omului? E valabil la orice conserva sau mezel. Nu exista in Romania mezeluri care contin mai mult de 30% carne. Eu inca mai visez la o lege care sa interzica TITLUL de Pateu de FICAT la un produs care nu are 80% ficat sau orce fel de titlu pt un produs care nu are 80% ingredientul respectiv. Nu mai vorbesc ca as interzice orce produs al carei etichete nu se poate citi. Adica 80% din ce e azi pe piata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.